NU le actiona manual, o sa le dai peste cap si nu se vor mai rabata corect.
DIY cum sa repari oglinzi electrice rabatabile care nu merg,sau merg incet,sau se misca partial.
Collapse
X
-
Ok, le voi lasa in pace
Mersi.
Sent from my ONEPLUS 6T using Tapatalk
Comment
-
Asta-primavara mi s-a intamplat de 2-3 ori ca oglinda soferului sa nu se plieze complet. Apasam repetat butonul de rabatare si incetisor se supunea.
De atunci le pliez mereu, deja a devenit un obicei. Indiferent unde parchez, daca este necesar sau nu, pliez oglinzile. Nu am mai avut probleme de cateva luni.
Comment
-
Salut colegi, oglinda din dreapta face zgomot/ caraie si e in pic mai rapida decat cea din stanga,
Cei cate ati avut simptome asemanatoare s a rezolvat cu schimbarea varistorului(sau ce e) ?
Multumesc!'08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear
Comment
-
Salutare.
cum se rezolva problema plierii oglinzii la honda civic ix?
am tot cautat, dar nimic...
Din cate imi amintesc cand am demontat oglinda, motorașul si corpul oglinzii nu am bazut vreun releu cum este la civic viii...
corpul oglinzii de pe stanga se mista extrem de putin, cand da putin de greu se oprește. O pot inchide daca are cursa facuta, dar la deschidere este problema, o ajut cu mana si tot apas pe butonul de inchis/deschis oglinda...
sper sa m-am facut inteles.
MulțumescLast edited by Cristianu37; 04-02-21, 20:31.
Comment
Comment