Cum sa instalam aplicatii pe unitatile Honda cu Android 4.0.4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Slavon
    replied
    a mers 4.28 instalat si poate fi utilizat (mai putin butonul de report a constructiilor, politiei, etc; freeze si tb repornit)
    de data aceasa am tinut motorul pornit, nu stiu daca a ajutat cumva
    alta viata

    Leave a comment:

  • cosminflorea
    Member

  • cosminflorea
    replied
    Originally posted by bacu View Post
    Nici la mine nu mai merge, exact aceeasi problema.... :-(

    Cred ca este prea veche versiunea de waze pe care o folosim, de aia nu mai merge...

    Eu am alta problema: dupa ce conectez iphone ca hotspot si il folosesc ok, dupa ce opresc masina si incerc sa il conectez din nou, nu se mai poate, nu mai este recunoscut, daca merg la dispozitive wifi nu mai am active nici butonul conectare nici deconectare, pot doar sa il sterg. Doar dupa ce il sterg il pot conecta din nou, dar pana la urmatoarea oprire cand trebuie sa reiau procesul, ca sa mearga din nou.

    Mai are cineva aceasta problema? La voi cum merge cu iphoneul?
    Da, asa functioneaza hotspotul de la iPhone, nu e deloc placut. O sa caut o modalitate sa fac usb tethering sau un modem wifi pe baterie. e tare enervant.

    Leave a comment:


  • Slavon
    replied
    Multam de pont
    mariusft
    Junior Member
    mariusft . Nu stiam de existenta aplicatiilor din categoria "screen-stream http de pe telefon". O sa fac maine un test, sa vad si cat internet consuma
    Altfel o sa mai incerc cu 4.28, poate am si eu noroc

    Leave a comment:

  • mariusft
    Junior Member

  • mariusft
    replied
    Probabil ca au scos supportul pentru versiunile mai vechi si eu am aceeasi problema.
    Ca alternativa puteti sa folositi un screen-stream http de pe telefon.
    Folositi browser-ul masinii (sau Opera mini care pare mai stabil) sa va conectati la adresa furnizata, modificati pagina de start din browser (nu suporta sa introduci un link),
    Controlul aplicatiei se va face doar de pe telefon (ecranul masinii find doar un display mai mare)
    Ca sa ramana browser-ul deschis cu frana de mana lasata trebuie sa schimbati permisiunile browser-ului in navi sau ceva de genu

    M-am mai jucat aci cu waze si pana la urma l-am facut sa mearga pe 4.28.0.1, dezinstalata cea veche si sters cache din unitate, e un director waze, si se pare ca s-a conectat pana la urma, o sa vad daca-mi mai merge si in zilele urmatoare.
    mariusft
    Junior Member
    Last edited by mariusft; 28-11-21, 18:40.

    Leave a comment:

  • bacu
    Senior Member

  • bacu
    replied
    Am ?ntrebat și pe civinfo și un tip din Irlanda zicea ca lui ii merge bine…

    Leave a comment:

  • bacu
    Senior Member

  • bacu
    replied
    Am ?ntrebat și pe civinfo și in tip din Irlanda zicea ca lui ii merge bine…

    Leave a comment:


  • Slavon
    replied
    hai ca ne incercam norocul pe 2 forumuri
    eu folosesc hotspot de la Huawei Mate 20 Pro

    Am incercat si cealalta versiune de Waze 4.28, dar acelasi rezultat ma gandeam sa instalez de pe stick usb, dar din moment ce waze-ul vrea din prima conexiune la internet pt initializare ...

    Ma gandesc ca avem RC5 si poate sa facem upgrade la RC6, dar nu stiu exact cum sa aflu RC-ul curent

    Main Soft : 31.00.cb
    Android OS : 4.0.4
    Linux Kernel : 3.1.10 (build@HL6) (gcc version 4.4.3) #2 SMP PREEMPT Sat Dec 6 06:16:56 JST 2014
    Build : 01.083.00.0021.ada3s.20141206.055039

    Oare sa fie doar pentru utilizatorii din Romania?
    Last edited by Slavon; 23-11-21, 15:18.

    Leave a comment:

  • bacu
    Senior Member

  • bacu
    replied
    Nici la mine nu mai merge, exact aceeasi problema.... :-(

    Cred ca este prea veche versiunea de waze pe care o folosim, de aia nu mai merge...

    Eu am alta problema: dupa ce conectez iphone ca hotspot si il folosesc ok, dupa ce opresc masina si incerc sa il conectez din nou, nu se mai poate, nu mai este recunoscut, daca merg la dispozitive wifi nu mai am active nici butonul conectare nici deconectare, pot doar sa il sterg. Doar dupa ce il sterg il pot conecta din nou, dar pana la urmatoarea oprire cand trebuie sa reiau procesul, ca sa mearga din nou.

    Mai are cineva aceasta problema? La voi cum merge cu iphoneul?

    Leave a comment:


  • Slavon
    replied
    De vreo saptamana, Waze 3.9.9 (instalat acu vreo 2 ani) pe Civic Tourer (Android 4.0.4) imi tot afisa "Searching network" si nu reusea sa se conecteze la WiFi sa caute destinatii, cu toate ca hotspot-ul era pornit. GPS functiona - harta se actualiza in functie de traseu
    Azi am dat factory reset, reincercat pasii de install, doar ca la pornirea Waze-ului, sta ce sta in initializare si apoi afiseaza "Cannot configure service. Please try again later", link catre poza: https://www.linkpicture.com/q/Waze_error.jpg
    la voi inca mai functioneaza?
    Multam

    Leave a comment:

  • cujone
    Junior Member

  • cujone
    replied
    Daca este asa si esti multumit de navigatie este bine.Am citit destule pe acest topic si nu-mi mai bat capul.Cum am mai spus-o,doar navigatia ma intereseaza,nu si alte aplicatii

    Leave a comment:

  • cerevelu
    Senior Member

  • cerevelu
    replied
    Eu am Android 4 pe Honda din 2016. Mi se pare OK, sistemul este facut sa nu poti instala decat aplicatii agreeate de Honda si o harta care este in majoritatea cazurilor foarte buna. Harta este interactiva dar nu in Ro... asta e viata.
    Inteleg de ce au facut asa... vor o aplicatie beton care sa mearga bine si care sa nu poata sa fie imbunatatita si manarita de oricine. Cred ca cine vrea mai mult isi poate atasa o tableta sau un telefon si pe ele instalam ce vrem.
    Sunt desigur si considerente de economie dar nu numai, de ce au facut asa. Importanta este harta Garmin care in mare masura merge foarte bine.

    Leave a comment:

  • cujone
    Junior Member

  • cujone
    replied
    Originally posted by marvin42 View Post

    E foarte putin probabil ca Honda sa vina cu un upgrade de genul asta. Scopul acelei tablete e sa ofere anumite functionalitati (cele default) si nu vad ce beneficii majore ar exista daca ar face upgrade la Android 6. In plus, ai posibile probleme de hardware, buguri, etc, n-are nici un sens sa investeasca timp si bani intr-un sistem de infotainment care probabil va fi end-of-life odata cu modelele 2022.

    Altfel privind lucrurile, insa, eu unul nici nu prea simt nevoia. Nu mi-e foarte clar de ce vor oamenii youtube sau alte aplicatii instalate direct pe unitatea multimedia, cand integrarea cu Android Auto functioneaza perfect (inclusiv comenzi vocale and stuff). Singurul lucru care-mi lipseste cu adevarat e Android Auto wireless, dar altfel, pentru ceea ce ai folosi in mod normal la drum (navigatie, muzica / podcasts), chiar merge perfect.
    Sa faci un upgrade de soft,mai ales cand android 6 exista de cand lumea ar fi o dovada a faptului ca Honda e interesata de clientii sai.Oricum sunt ramasi rau in urma fata de concurenta pe partea de media.S-au scos cumva cu ce-au pus pe Honda e si jazz dar ambele sunt extrem de scumpe.Eu le vad esecuri mari,mai ales Honda e.
    Revenind,unicul lucru pt care mi-as dori andriod 6 ar fi Google Maps.Doar atat.Waze a mers si merge greu,cu majoritatea alertelor expirate,inutile.Dpmdv Google Maps e cea mai buna navigatie

    Leave a comment:

  • marvin42
    Senior Member

  • marvin42
    replied
    Originally posted by cujone View Post

    O intrebare scurta.Upgrade la androidul masinii,nu se poate face?Adica acel 4 nu-l putem duce in 6?
    E foarte putin probabil ca Honda sa vina cu un upgrade de genul asta. Scopul acelei tablete e sa ofere anumite functionalitati (cele default) si nu vad ce beneficii majore ar exista daca ar face upgrade la Android 6. In plus, ai posibile probleme de hardware, buguri, etc, n-are nici un sens sa investeasca timp si bani intr-un sistem de infotainment care probabil va fi end-of-life odata cu modelele 2022.

    Altfel privind lucrurile, insa, eu unul nici nu prea simt nevoia. Nu mi-e foarte clar de ce vor oamenii youtube sau alte aplicatii instalate direct pe unitatea multimedia, cand integrarea cu Android Auto functioneaza perfect (inclusiv comenzi vocale and stuff). Singurul lucru care-mi lipseste cu adevarat e Android Auto wireless, dar altfel, pentru ceea ce ai folosi in mod normal la drum (navigatie, muzica / podcasts), chiar merge perfect.

    Leave a comment:

  • cujone
    Junior Member

  • cujone
    replied
    Originally posted by Jozsi View Post
    Salut
    Sheva_C
    Senior Member
    Sheva_C - cunosc sentimentul, la fostul meu Civic Tourer nu a mers nici o versiune mai noua de 3.9.9 stabil. Dar daca ai timp liber, aici gasesti toate versiunile disponibile de Waze: https://www.apkmirror.com/uploads/?q...ive-navigation - ai putea sa incerci cate o versiune noua de pe paginile anterioare, cu conditia sa indeplinesti "minimum android version" (Android 4.1+ la versiunea ta - nu stiu unitatea ce ruleaza, Tourerul avea 4.0.4)
    O intrebare scurta.Upgrade la androidul masinii,nu se poate face?Adica acel 4 nu-l putem duce in 6?

    Leave a comment:

  • cujone
    Junior Member

  • cujone
    replied
    Originally posted by alexme24 View Post

    Exact ce ai spus acum cateva luni, ma bate si pe mine gandul sa fac. O tableta la un maxim 200 euro, cu sim, pusa fix peste cea actuala, conexie bluetooth si e suficient.

    din pacate, printre multele minusuri ale masinii, tableta e unul din cele mai mari.
    Ce alte minusuri ar fi?

    Leave a comment:

Working...
X