Credeti ca am putea face rost de update-ul RC5?
Cum sa instalam aplicatii pe unitatile Honda cu Android 4.0.4
Collapse
X
-
Originally posted by jules_k View PostMi se pare mie sau cmhonda.net e picat? Vad ca e redirectat catre alt domeniu. Fix cand voiam sa ma joc si eu.
Cred ca solutia ramane usb stick-ul cu aplicatiile.
Comment
-
@Zidan poate ai timp intr-o zi sa ne vedem și sa instalam la mine câteva aplicații uzuale. Stau aproape și as putea trece oricând pe la tine.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Originally posted by Doc View Post@Zidan poate ai timp intr-o zi sa ne vedem și sa instalam la mine câteva aplicații uzuale. Stau aproape și as putea trece oricând pe la tine.
Pe 30 cred că o să fie pustiu și avem mai mult timp dacă nu pleci și tu. Pe 1 fug și eu la Brașov cîteva zile 😆
Comment
-
Originally posted by Jozsi View PostCredeti ca am putea face rost de update-ul RC5?
Ca prim pas, se instaleaza Honda Permissions. Apoi se poate face update la Honda Connect App - acesta va reseta permissions si inchide bresa, dar avand in vedere ca avem aplicatia Honda Permissions deja instalata, o putem edita astfel (metoda lui ZiDan): se adauga fisierul "1.apk" in lista cu package name gol si SHA de "PREINSTALL". Apoi va instala toate aplicatiile cu numele 1.apk.
Originally posted by jules_k View PostMi se pare mie sau cmhonda.net e picat? Vad ca e redirectat catre alt domeniu. Fix cand voiam sa ma joc si eu.
Cred ca solutia ramane usb stick-ul cu aplicatiile.
Comment
-
Originally posted by MrGabOne View PostAm gasit site-ul kahur.ee/honda-connect. Cu aplicatiile astea dar NU GARANTEZ pt ca abia in w/e-ul asta vreau sa fac operatiunea de instalare.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Ar fi bine un moderator dacă poate să editeze primul post, ca să nu mai fie confuzia asta.
Și nu uitați dacă vi s-a părut util poate îi donați și lui S Mine pe xda că și-a bătut capul. Și un 1$ e ok.
Comment
-
Lasa-mi numar de telefon in PM ca sa te sun cand as putea sa ajung.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Originally posted by jules_k View PostSi am reusit.
Reset general la unitate.
Intrat pe linkul cu kahur.ee, instalat permission app, sters download, instalat maps, open perm app, setat conform lui kahur.ee si dupa vreo doua ignore si accept si skip a mers.
Merge si muzica si restul. Doar trebuie sa setez ora din nou la ceas.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Comment
-
Eu am facut-o in 10 minute.
Oricum dupa reset la unitate trebuie bifat unknown sources neaparat.
Ce e enervant e ca am adaugat shortcut pe ecranul principal si e o icoana mica.
Si maps fara navigatie cu ruta activa e doar daylight theme si noaptea e cam aiurea. Insa pe navigatie trece pe night mode.
Se poate seta terain view si atunci e mai decent. Butonul de settings e vizibil doar pe jumatate.
Comment
-
Originally posted by jules_k View PostEu am facut-o in 10 minute.
Oricum dupa reset la unitate trebuie bifat unknown sources neaparat.
Ce e enervant e ca am adaugat shortcut pe ecranul principal si e o icoana mica.
Si maps fara navigatie cu ruta activa e doar daylight theme si noaptea e cam aiurea. Insa pe navigatie trece pe night mode.
Se poate seta terain view si atunci e mai decent. Butonul de settings e vizibil doar pe jumatate.
Comment
Comment