Salut, Am instalat si eu Waze-ul si din pacate imi zice "Searching Network". A mai patit cineva la fel?
Cum sa instalam aplicatii pe unitatile Honda cu Android 4.0.4
Collapse
X
-
Originally posted by yashipuku View PostSalut, Am instalat si eu Waze-ul si din pacate imi zice "Searching Network". A mai patit cineva la fel?Last edited by cosminflorea; 12-02-20, 09:17.
Comment
-
A incercat careva sa instaleze ultima versiune de Google Maps(cea in care sunt semnalizate gropile/politie/masini oprite)?Last edited by cosminflorea; 05-03-20, 12:33.
Comment
-
Salutare,
Un articol foarte bun, însă din păcate eu nu am reușit să instalez pe un Hrv din 2019, android 4.0.4. Din pașii respectivi după ce descarc aplicație pentru permisiune nu a mers să se instaleze. Mi'a dat eroare. A mai pățit cineva ? Am activat bifa pentru instalare din zone necunoscute ? Mai trebuie ceva bifat/instalat ?
Mulțumesc,
Alex
Comment
-
Originally posted by Iosjica11 View PostSalutare,
Un articol foarte bun, însă din păcate eu nu am reușit să instalez pe un Hrv din 2019, android 4.0.4. Din pașii respectivi după ce descarc aplicație pentru permisiune nu a mers să se instaleze. Mi'a dat eroare. A mai pățit cineva ? Am activat bifa pentru instalare din zone necunoscute ? Mai trebuie ceva bifat/instalat ?
Mulțumesc,
AlexEx: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
-
Originally posted by Iosjica11 View PostSalutare,
Mulțumesc,
Alex
Comment
-
Originally posted by cerevelu View PostVersiunea de Android pe care o aveti nu permite decat instalarea aplicatiilor Honda. Poate fi cracuit dar cu riscuri. Nu se merita.
Nu înțeleg de ce zici ca am versiune diferita ce nu suporta instalarea aplicațiilor? Versiunea de android a acestui forum este aceeași cu a mea de pe masina și anume 4.0.4. Deci de c unii pot instala waze de exemplu pe versiunea aceasta de android iar eu care am aceeași versiune nu as putea?
Mersi,
Comment
-
Originally posted by andernet17 View PostSalut , am urmat toți pașii și cu toatea astea tot primesc eroare ca aplicația nu a fost instalată . Știe careva cum pot rezolva ? Mersi mult
Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
Comment