Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc pentru reply-ul rapid și concis.
    Ideea e ca merg pe Conti/Semperit/Barum pt ca lucrez la Conti și am o oarece reducere. Īncă mă documentez. Ceea ce vreau e "best bang for the buck" adică să iau un set de gume bune, care să țină o bucată de timp, și care să fie și la un preț ok.

Nu conduc extraordinar de sportiv dar cānd vreau și am nevoie trebuie să simt ca fiecare parte a mașinii mă ajuta. Același lucru se aplică și la situatiile neprevăzute.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Comment

• Am eu pe Accord ContiSportContact 5 (225/50/R17). Le-am luat anul trecut in primavara si am parcurs aproximativ 20000 km. Nu am avut probleme cu ele.

Comment

• Am avut eu CSC5 pe Accord, 225/45/18. In cazul meu am sesizat un zgomot mai pronuntat la rulare - o parte din el cauzat de o uzura mai "ciudata" a blocurilor exterioare (poarta ceva denumire chestia asta, dar nu mai stiu cum ii zice, in schimb imi amintesc ca s-a mai discutat), dar care s-a mai remediat dupa rotatia anvelopelor in al doilea sezon de utilizare. In rest, am fost multumit de prestatia anvelopelor pe uscat/ud.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
        BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

• Am avut eu inainte sa le schimb saptamana trecuta. Cele mai groaznice anvelope intalnite de mine in 22 de ani de soferie.Nici Victoria,nici Danubiana nu mi-au facut vreodata ce mi-au facut astea. mi s-au tocit oribil, deformate, cu suprafata de rulare cu dealuri si vai, de parca amestectul din care au fost facute n-a fost omogen. toate 4 au dezvoltat "tire feathering" pe la 20kkm,de haraiau ca dracul intre 30 si 50 km/h. la 30kkm le-am aruncat cu bucurie. Am pus GY Efficientgrip.

Originally posted by AdrianFK2 View Post
          Ce părere aveți de ContiSportContact 5 ?
          Mai are cineva pe Civic 5d 2007 ? (225/45/R17)
          Cum se comporta ?

Aș mai avea ceva variante mai ieftine de la Semperit sau Barum.Să pun un ban īn plus să iau Conti? Sau sunt bune și celelalte ?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Comment

• Are cineva experienta cu noile Asymmetric 3 de la GoodYear?
            -------------------
            There is no point of having if you can't share.

Comment

• Eu din pacate nu am cu GY Asymetric.Iti si va recomand cu caldura sa va uitati si la Fulda,modelul Sportcontrol fabricate in Germania.Le am si sunt supermultumit de ele.La un pret decent,au niste performante excelente si pe asfalt ud,cat si zgomot de rulare minim.

Comment

• Intradevar Fulda sportcontrol sunt f.foarte bune,le-am testat sezonul trecut deja, urmeaza sa le incalt iara.Detin 225/45/17 91Y.fabricate in Serbia cred oricum nu conteaza unde sunt fabricate.

Comment

• Salut,
                  Am mai citit cateva review-uri pe net si mi-am luat Barum Bravuris 3HM,
                  Abia au ajuns si urmeaza sa le si pun pe masina,
                  Revin cu primele impresii dupa cativa km cu ele

Comment

• Salut,
                    Ce greutate au anvelopele Fulda sportcontrol 205/55/16 ?
                    Accordul meu a primit un set de jante Enkei pe 16 (6,8kg ) si vreau sa le asociez cu anvelope Fulda.

Trimis de pe al meu HTC One mini 2 folosind Tapatalk
                    Danyut 36 TOI

Comment

• Am mai ars vreo 2000 de km cu Vredestein Sportrac5 (12.000 in total) si parca-s din ce in ce mai rele: flancul foarte moale, aderenta la uscat nu e foarte grozava, nici pe ud nu se descurca altfel. Mediocre.
                      Regret ca nu am luat Fulda Sportcontrol.

Comment

• Ceva pareri despre Dunlop BluResponse vs. Fulda SportControl?
                        "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                        "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Nu le-am incercat pe niciunele, dar as opta fara sa rasuflu in baza review-urilor si parerilor unor utilizatori pentru Fulda.

Intre timp, mi-am mai schimbat parerea despre Vreds-urile mele: tin destul de bine, mai ales pe ud, trebuie folosite cu multa precautie cand temperatura exterioara este scazuta. Probabil sunt sub Sportcontrol.

Comment

• Intre Fulda SC și Dunlop BR aș alege GoodYear Asym3.
                            După vreo 2k km, nu am ce le reproșa nici pe ud nici pe uscat, īn niciun regim de mers. Și mai sunt și silenţioase.
                            -------------------
                            There is no point of having if you can't share.

Comment

• Dupa review-uri, Fulda e un pic mai bine, dar nu mult. La "wear" sunt egale, iar la "wet grip" Vredestein e cu 1% peste Fulda. Oricum, Vredestein are review bun.

Pe mine ma cam nedumireste ca are un review mai bun decat multe alte anvelope foarte bune de la Dunlop si Goodyear.

Originally posted by BlackMagic View Post
                              Intre Fulda SC și Dunlop BR aș alege GoodYear Asym3.
                              După vreo 2k km, nu am ce le reproșa nici pe ud nici pe uscat, īn niciun regim de mers. Și mai sunt și silenţioase.
                              Si cam cat au costat? Am inteles ca sunt extraordinare, dar banuiesc ca si pretul este pe masura.
                              "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                              "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Am eu dunlop bluresponse.cam pierd tractiunea destul de usor. Am fortat odata intr un giratoriu si a fugit masina de spate parca eram pe gheata.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X