Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te contrazic, Michelin (cel putin, PS3, de care am eu) nu sunt un exemplu bun de durabilitate. Asta in comparatie cu Bridgestoanele dinainte. Intru in al 4-lea an cu ele, asta fiind ultimul, deci au cam 30k, max 40k km.
    In rest, eu am fost foarte multumit de ele: m-au salvat de la cateva indreptari de capota, silentioase, feeling destul de ok in directie (la consum nu ma uit ).
    "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

• De curiozitate, stie cineva cat poate sa fie diferenta la consum intre categoriile B si F?
      The things you are scared of, are usually the most worth while...
      If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Gasesti aici informatiile necesare -> http://ec.europa.eu/energy/en/topics...d-labels/tyres
        BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

• Eu am momentan cu ps3 50k si e a 4-a vara.Mai au aprox 2-3 mm pana la senzorul de uzura.

Comment

• http://www.compari.ro/anvelope-c3615...92y-p47598388/
            Daca vrei durabilitate.

Comment

• Mersi de link. Pun un citat aici:

By selecting the best tyre (A) a consumer can reduce the fuel bill by up to 9%
              compared to the least performing product (G) on the market
              . Here are three
              examples:
              - If you drive a typical passenger car travelling 25 000 km per year (10 000 km
              urban, 15 000 km inter-urban), you can save fuel costs between €170–€230 per
              year. As the best performing tyres will be more costly (additional €240–€320), it is
              in the second year that you will have net savings – between €100 – 140.
              The things you are scared of, are usually the most worth while...
              If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Wiki:""A" compared to a "G" class can reduce fuel consumption by 7,5%"
                'B' cu 'F' zic sa fie undeva pe la 5%.

La mine, dupa un mic calcul, rezultatul a fost impresionant: cauciucurie se platesc singure. (ipoteza: Honda Civic cu consum mixt de 6,7%; anvelope Bridgestone 'standard' vs. 'eco' (ex.: B250 vs. EP150); fac ~10.000km/an; si le rulez vreo 5-6ani)

Comment

• ati incercat vreunul aceste anvelope? http://www.anvelopejantepromotii.ro/....php?cod=19374

le am de o saptamana. ca o prima impresie? f silentioase...

aici sunt ceva topuri si reviews per model anvelopa http://www.tyrereviews.co.uk/
                  The Only Easy Day Was Yesterday

Comment

• da, am avut si eu.
                    de bine: sunt silentioase, au aerenta buna pe uscat/ud, absorb gropile bine, sunt stabile la viteza
                    de rau: "feedback" mi-sa parut f naspa; au peretele lateral subtire; dupa ce ai intrat in curba sunt stabile, dar raspusnul immediat la volan este gelatina.
                    illest
                    Senior Member
                    Last edited by illest; 21-04-15, 17:11.

Comment

• @XSarra: La prima aruncatura de ochi pe lista respectiva, raspunsul ar fi GY-urile fara prea mari discutii.
                      Michelin-urile au treadwear 320, iar GY-ul are 300. Deci probabil ca vor tine GY-urile ceva mai putin, dar sincer, cam amandoua se vor uza destul de repede. Daca scopul tau este rezistenta in timp, nu cred ca vei avea sanse de reusita cu nici una din cele mentionate. Ar trebui sa te uiti mai degraba la Nokian Line, Michelin Primacy, etc, anvelope care au in principal treadwear 400 sau peste.
                      Daca cauti in schimb o anvelopa adevarata, cu aderenta, de mers sport, manevrabila, etc, mitrasca ti-a dat raspunsul.

Comment

• @ LittleM@n : tine minte ca treadwear nu este un standard general reglementat in industrie. Fiecare producator are standardul sau , acelasi treadwear de la bridgestone nu are nimic in comun cu cel de la GY , Dunlop , Michelin etc. Eu am pe BS Re002 treadwear 120 , si sunt in al 2 lea an (18000 km deja) iar uzura este minima mai am 6-7 mm pana la martor.
                        Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

• http://en.m.wikipedia.org/wiki/Treadwear_rating
                          I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                          My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                          '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                          '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                          '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                          EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                          EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                          EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                          EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                          EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                          EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• RE002 am si eu si au treadwear 220 . Si DA, Bridgestone sunt mai rezistente la uzura

Comment

• Chiar, cei care ati avut, cum sunt RE002?

Comment

• Am eu RE 002, sunt ok per total.
                                Pe uscat trebuie sa fortezi destul pentru a le face sa scartaie; dar cand este umezeala si pe jos se formeaza mazga, intra ABS-ul destul de repede.
                                Cand ploua puternic, nu ai emotii la baltile clasice.
                                Le recomand pentru raportul calitate pret: 195/50/15" - 250 lei/ bucata.
                                Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                                2 roti

Comment

Working...
                                X