Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dap, aceeasi dimensiune.
    asta e un magazin http://www.anvelopejantepromotii.ro/...del:SP-Maxx-TT

asta e altul http://www.vreau-anvelope.ro/dunlop-...2y-136325.html

si mai era un magazin,da rnu dau de el acum, nu imi amintesc cum ii spunea, m-am uitat azinoapte de acasa.

Comment

• e gt si tt
      vezi diferentele -> http://www.cauciucuridirect.ro/conte...=&brand=Dunlop
      Jante si Anvelope --> www.gumebune.ro

'02 Stream - http://www.hondafan.ro/forum/showthr...-0-i-VTEC-Grey

Comment

• @Xander, mersi pentru link-uri.
        Cand am cautat dupa dimensiune, majoritatea erau 94W.
        Am comparat:
        Kumho - 24 lbs = 10.88 kg.
        Hancook Ventus V12 evo K110 - 20 lbs = 9.07 kg [la profil seamana cu ce am gasit eu Hankook K120]
        Hancook Ventus V12 evo2 - 21 lbs = 9.52 kg
        O sa merg pe evo2 de la cauciucuridirect la 376 lei.
        Din amintirile mele ruginite despre anvelope, stiu ca un perete lateral ramforsat era un plus in curbe, unde lateralele nu flexau la fel de rau.
        Si teoretic ar trebui ca la gropile noastre sa fie un plus, face galma mai greu, nu?
        The things you are scared of, are usually the most worth while...
        If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Buna ziua tuturor.Cu cateva pagini in urma,va spuneam ca mi-am achizitionat un set de anvelope Fulda Sportcontrol pentru Accordul meu.Dimensiunile sunt cele standard,225/50/17.Va promiteam atunci ca o sa va spun parerea mea despre ele atunci cand le voi monta pe masina.Ei bine,azi le-am montat si sunt extrem de multumit de achizitia facuta.Am avut posibilitatea sa le incerc si pe ploaie ca a tot plouat si ploua azi in Pitesti.Sunt inca nedumerit si v-o spun sincer ca practic masina nu aquaplaneaza deloc.Bine,nu am incercat la limita insa am trecut prin niste balti mai mari dar nici nu e nevoie sa-mi dau seama ca practic masina mea s-a schimbat net in bine fata de Yokohama Decibel care le aveam inainte.De asemenea si zgomotul la rulare este mult mai mic.In concluzie,recomand aceste anvelope cu cea mai mare caldura.

Comment

• Si eu am de o saptamana Fulda Sportcontrol 225/45/17 pe CL7.Sincer foarte multumit, cred ca e cel mai bun raport pret si calitate.Oricum bate o gramada de anvelope chiar si cu 50% mai scumpe.Recomand!!!
            Se poate testa in Cluj daca vrea cineva ))

Comment

• Salut,
              Am montat ieri noile anvelope Falken Ziex ZE914 205/55 R16 91V.
              Prima senzatie e ca au aderenta foarte buna pe ud si nu sunt zgomotoase.
              Abia astept sa vad comportamentul lor la viteza mai mare pe autostrada.
              Last edited by F_BON; 28-03-15, 12:55.
              Honda Civic Sedan '08 ES A/T

Comment

• sa va impartasesc cateva din experienta mea de sapt trecuta in privinta cumpararii unui set de anvelope.
                m-am decis ca vreau sa schimb gumele vechi care pe langa faptul ca aveau dot din 2008 erau si chinezesti (marca wanli), si cu profil de 40 si in v si galagioase a naibi.
                vreau sa zic ca inainte sa descopar site-ul asta (http://www.compari.ro/ ) am pierdut mult timp de pe site pe site cautand anvelope. idealul pe care il cautam era 195/45/17 bune si ieftine, dar dupa ce am vazut preturile m-am reorientat spre 205/45/17. am cautat pe o sumedenie de site-uri cu oferte care si mai care, mi-am facut un excel si am inceput sa le compar bazandu-ma pe pret, review-uri si caracteristici.
                repet, site-ul compari.ro mi-a facut cautarea mai usoara intrucat daca cautam un model anume de anvelopa acesta mi se afisa cu diferitele preturi de pe mai toate site-urile romanesti de unde poate fi comandat.

in cele din urma am mers pe varianta asta : http://www.nexxon.ro/anvelope-cauciu...rt-pt741/21885 205/45 R17 88 W VELOX SPORT PT741 PETLAS, ( erau 260 acum o saptamana ). de ce le-am ales? pretul acceptabil, coeficientii foarte incantatori C si C, ideea de a nu cumpara nankang sau riken si nu in cele din urma transportul gratuit + un card de carburant de 50 lei la mol. ce poate fi rau in toata treaba asta ?

am pus mana pe telefon, am vorbit cu vanzatorul si mi-a trimis coletul in aceeasi zi dar nu l-am primit a doua zi deoarece cumva una dintre anvelope a ajuns in depozitul din bucuresti in timp ce restul erau in iasi deja.. probabil ca era mai bine sa fie trimise toate la pachet, nu separat. whatever, am mai asteptat o zi, am primit gumele si actele si toate-s bune.

comparand cu gumele vechi ( 205/40/17 wanli profil v din 2008 ) diferenta e de la cer la pamant. am mai multa aderenta, se manevreaza mai precis si nu mai strang din buci la fiecare damb chiar daca diferenta de profil de la 40 la 45 nu e uriasa. per total eu sunt super multumit si recomand produsul tuturor celor interesati ! cele bune !
                My cars:
                07' Honda CR-V 2.0
                88' Honda Prelude 2.0
                Ex:04' Honda Civic 1.3 hibrid

Comment

• Diferenta intre 40 si 45 poate fi chiar mare.. depinde si de cat de late erau anvelopele tale vechi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                  BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

• tot 205 aveau,dar cum am mai zis, erau marca wanli ( niste chinezisme ), aveau dot 2008 si erau si galagioase datorita profilului v
                    My cars:
                    07' Honda CR-V 2.0
                    88' Honda Prelude 2.0
                    Ex:04' Honda Civic 1.3 hibrid

Comment

• Aha, deci profilul era de vina...

Comment

• Salut,
                        Am facut in weekend un drum mai lung cu noile anvelope Falken si pot spune ca sunt foarte bune si la viteza mare. Sunt foarte silentioase si au o aderenta foarte buna.
                        Honda Civic Sedan '08 ES A/T

Comment

• De vreo 10 zile merg cu noul set de roti pe 17" cu anvelope Michelin Primacy 3 225/50. Primul sentiment pe care l-am avut a fost ca masina sta "lipita" de asfalt, dandu-mi o senzatie crescuta de siguranta. Un alt plus ar fi zgomotul de rulare care este destul de redus. Nu pot decat sa recomand aceste anvelope, sunt f ok.

Comment

• Și eu le am cumpărate dar nu le-am încercat. Abia aștept.
                            2008 Honda Accord 2.0 i-VTEC M/T SSE Carbon Bronze Pearl

Comment

• Originally posted by Corbu' View Post
                              @Xander, mersi pentru link-uri.
                              Cand am cautat dupa dimensiune, majoritatea erau 94W.
                              Am comparat:
                              Kumho - 24 lbs = 10.88 kg.
                              Hancook Ventus V12 evo K110 - 20 lbs = 9.07 kg [la profil seamana cu ce am gasit eu Hankook K120]
                              Hancook Ventus V12 evo2 - 21 lbs = 9.52 kg
                              O sa merg pe evo2 de la cauciucuridirect la 376 lei.
                              Din amintirile mele ruginite despre anvelope, stiu ca un perete lateral ramforsat era un plus in curbe, unde lateralele nu flexau la fel de rau.
                              Si teoretic ar trebui ca la gropile noastre sa fie un plus, face galma mai greu, nu?
                              In teorie un flanc intarit ar trebui sa imbunatateasca un cauciuc dpdv feeling directie/ curbe etc. Insa din ce am vazut in ultima vreme, nu e mereu asa, in sensul ca nu e o relatie directa, e mult mai important cum e gandit flancul/ materialul din care e facut etc.

La ce exista acum pe piata (ma refer la ce am citit eu, nu zic ca le stiu pe toate), Dunlop SportMaxx RT si Michelin PSS erau laudate la capitolul asta, fiind si printre cele mai usoare gume.

Acum daca un cauciuc e slab la acest capitol, probabil varianta lui cu flanc intarit e mai OK, dar nu inseamna ca e mai OK decat un Dunlop RT de ex, care e cu MULT mai usor. Iar despre galme, eu am mers cu gume usoare si nu am facut galme, de altfel de cand conduc nu am reusit performanta de a face galme la cauciucuri (ma refer la galme vizibile la vulcanizare, asa poate or fi existat mici deformari), poate doar am avut noroc.
                              '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

• Dupa aproximativ 200 de km, la 17 grade Celsius, as zice ca Vredestein Sportrac5 sunt sub Dunlop SportMaxx RT, mai ales pe viraje.

Comment

Working...
                                X