Originally posted by harris
View Post
Discutii anvelope de vara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Apropo de anvelope si XL sau non-XL, si cat de gros este de fapt peretele la GY Asymmetric 2...tocmai ce am luat in crater lunar, dar existent pe un bulevard neluminat de bucuresti, in seara asta: am indoit janta, si anvelopa a capatat o gaura de-ti intra degetul prin ea.
Cine imi plateste reparatia acum? Primaria sector 2?
Comment
-
Te ajut eu cu raspunsul. Iti platesti singur.
Am patit si eu la fel in centrul capitalei cand aveam jante pe 17", , pe strada luminata, am ocolit un crater si am dat de al 2-lea. doar ca a scapat janta pt ca n-aveam nici 50km/h.Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD
Comment
-
Fost si rezolvat; janta se indreapta, cauciucul s-a aruncat; era pocnit rau pe dinautru
@Delphi: In ce hal s-a auzit in masina, initial eu am crezut ca am rupt janta cu totul, deci de anvelopa nici nu-mi mai faceam iluzii...bine ca este cat de cat flexibila janta.
P.S.: Era acolo alt baiat cu jantele la indreptat...impecabile...tocmai vopsite ELECTROSTATIC; inainte sa le vopseasca mai fusese odata cu ele sa le indrepte, si a fost rugat frumos sa nu le vopseasca electrostatic; pur si simplu bateau ca la nebuni, parca mersese cu ele pe munti...vroiau sa-l dea afara din vulcanizare ...Se pare ca intoxicarea din piata pune stapanire pe deciziile oamenilor
Deci revin inca odata pentru voi: jantele de aliaj NU se vopsesc electrostatic!
Am si filmulet daca vreti sa le vedetiLast edited by LittleM@n; 04-03-15, 18:51.
Comment
-
Pai le indrepti, si apoi le revopsesti (clasic, la pistol, undeva unde sa-ti faca treaba profi). That's it!
Revenind la topic, in vulcanizare era altcineva care monta tot Goodyear Asymmetric 2, si feedback-ul era acelasi: sunt asa bune anvelopele incat masina are aderenta mult peste nivelul lui de tupeu de a intra in viraje. Confortabile si silentioase, daca ar fi sa le schimbe, nu ar lua altceva.Last edited by LittleM@n; 04-03-15, 19:03.
Comment
-
Deci anvelopele sunt ok pana la urma. Groapa a fost prea mare pentru ea. Bine ca se poate indrepta janta.
@harris: din cate stiu eu, nu se vopsesc electrostatic pentru ca apar deformari, tensiuni interioare si chiar fisuri."Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
"The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Comment
Comment