Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by harris View Post
    Da, Michelin-urile stock de 17 sunt (au fost) anvelope bune si rezistente care au facut fata cu brio cerintelor mele
    Haha! Rezistente poate, dar bune in niciun caz. Inca le mai am pe 5d si sunt slabe-slabe ca aderenta, la fel ca Bridgestone-urile ER care au venit stock pe 4d.

Comment

• Confirm si eu, Michelinurile stock de pe 5d sunt slabute ca performante . Dupa ce le-am schimbat cu niste BF Goodrige mi-am dat seama ca ele imi solicitau Vsa-ul destul de frecvent.
      ....

Comment

• Asemenea, anvelopele stock sunt numai durabile, nimic altceva dpdv.

Comment

• Discutii anvelope de vara

Apropo de anvelope si XL sau non-XL, si cat de gros este de fapt peretele la GY Asymmetric 2...tocmai ce am luat in crater lunar, dar existent pe un bulevard neluminat de bucuresti, in seara asta: am indoit janta, si anvelopa a capatat o gaura de-ti intra degetul prin ea.
          Cine imi plateste reparatia acum? Primaria sector 2?
          Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByTapatalk1425429702.744289.jpg
Views:	1
Size:	53.9 KB
ID:	719450
          Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByTapatalk1425429718.486118.jpg
Views:	1
Size:	21.3 KB
ID:	719451

Comment

• Te ajut eu cu raspunsul. Iti platesti singur.
            Am patit si eu la fel in centrul capitalei cand aveam jante pe 17", , pe strada luminata, am ocolit un crater si am dat de al 2-lea. doar ca a scapat janta pt ca n-aveam nici 50km/h.
            Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
            Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

• Cine plateste? CASCO?
              "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
              "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Si eu aveam sub 50, vreo 40 si un pic, ca parca avusesem un feeling cu cateva secunde inainte, si chit ca am cascat ochii mai mari, tot l-am nimerit...
                Casco nu mai este acum

Comment

• Asta este nasol. Oricum, daca ai indoit janta, la ce te asteptai de la cauciuc?
                  "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Nu e o regula. Si eu am indoit o janta de aliaj , dar fara sa pateasca nimic anvelopa.
                    Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

Fost si rezolvat; janta se indreapta, cauciucul s-a aruncat; era pocnit rau pe dinautru

@Delphi: In ce hal s-a auzit in masina, initial eu am crezut ca am rupt janta cu totul, deci de anvelopa nici nu-mi mai faceam iluzii...bine ca este cat de cat flexibila janta.

P.S.: Era acolo alt baiat cu jantele la indreptat...impecabile...tocmai vopsite ELECTROSTATIC; inainte sa le vopseasca mai fusese odata cu ele sa le indrepte, si a fost rugat frumos sa nu le vopseasca electrostatic; pur si simplu bateau ca la nebuni, parca mersese cu ele pe munti...vroiau sa-l dea afara din vulcanizare ...Se pare ca intoxicarea din piata pune stapanire pe deciziile oamenilor
                      Deci revin inca odata pentru voi: jantele de aliaj NU se vopsesc electrostatic!
                      Am si filmulet daca vreti sa le vedeti
                      LittleM@n
                      Senior Member
                      Last edited by LittleM@n; 04-03-15, 18:51.

Comment

• Tocmai cautam sa fac asta la jantele de iarna si ma documentam despre locatii, seriozitate, preturi. Deci de ce nu ?. Si care ar fi cea mai buna solutie pentru reconditionare ? Multumesc anticipat.

Comment

Pai le indrepti, si apoi le revopsesti (clasic, la pistol, undeva unde sa-ti faca treaba profi). That's it!

Revenind la topic, in vulcanizare era altcineva care monta tot Goodyear Asymmetric 2, si feedback-ul era acelasi: sunt asa bune anvelopele incat masina are aderenta mult peste nivelul lui de tupeu de a intra in viraje. Confortabile si silentioase, daca ar fi sa le schimbe, nu ar lua altceva.
                          LittleM@n
                          Senior Member
                          Last edited by LittleM@n; 04-03-15, 19:03.

Comment

• Deci anvelopele sunt ok pana la urma. Groapa a fost prea mare pentru ea. Bine ca se poate indrepta janta.

@harris: din cate stiu eu, nu se vopsesc electrostatic pentru ca apar deformari, tensiuni interioare si chiar fisuri.

Comment

• Nu inteleg cum pot aparea asemenea probleme de la vopsit. Eu am un set vopsit electrostatic si nu are nici cea mai mica problema. La pistol, n-am auzit sa tina vopseaua mai mult de 1 sezon.
                              Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
                              sigpic
                              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

• Ce stiti despre Michelin Energy Saver+ EL. La performante nu ma astept la minuni, dar ca durabilitate?

Comment

Working...
                                X