Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astea ar fi cele mai ieftine, 242 lei -> http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Ri...torm-2-B-2.htm

A doua varianta la 300 sunt unele de la Delinte, nu am notat modelul.

A treia Continental Sport Contact 5 la 460 lei

Dupa aia restul ...
    2.0i 2005

Comment

• Marca mea preferata de anvelope este Barum (proprietate Continental - au fabrica si in Timisoara!!). Au un raport pret/calitate extraordinar de bun. Le am avut pe masinile anterioare (si de vara si de iarna) si am fost foarte, foarte multumit de ele. Nu erau deloc zgomotoase, "grip" foarte bun, se comportau excelent indiferent de anotimp.

P.S.: Cei care au firma le recomand un site din Bulgaria - http://www.anvelope1.com - care trimit si in Romania si factureaza fara TVA (20% mai putin). Eu am primit anvelopele in 24 ore de la comanda. Plata se face la livrare!
      serbanra
      Member
      Last edited by serbanra; 04-05-14, 09:53.
      Honda Accord 2.4 i-Vtec A/T White Pearl

Comment

• Si eu dupa multe cautari si calcule o sa iau Barum initial vroiam Sava dar m-am razgandit.
        Am gasit aicea la pret bun ultimul lor model scos anul asta Barum Bravuris 3HM.
        In Brasov la cateva depozite pe acelasi cauciuc mi-au cerut intre 450 si 570 Ron. Mai ales unii care cica erau importatori directi.
        http://www.anvelopevara-autocenter.r...ris_3HM-a45354
        2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
        EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

Comment

• Originally posted by Dragos View Post
          Si eu dupa multe cautari si calcule o sa iau Barum initial vroiam Sava dar m-am razgandit.
          Am gasit aicea la pret bun ultimul lor model scos anul asta Barum Bravuris 3HM.
          In Brasov la cateva depozite pe acelasi cauciuc mi-au cerut intre 450 si 570 Ron. Mai ales unii care cica erau importatori directi.
          http://www.anvelopevara-autocenter.r...ris_3HM-a45354
          Este posibil sa nu aiba preturile actualizate. Daca acela este pretul, ia-le fara sa mai stai pe ganduri!
          Honda Accord 2.4 i-Vtec A/T White Pearl

Comment

• Salut, in poze sunt 2 anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 - 235/45/17 rulate pe un passat pana in 5000 km.

Ex - Honda CIVIC 5D 1.8 M/T SPORT - Milano Red
            In cautare de altceva

Comment

• Passat TDI, nu? Așa se întâmplă când se echipează tractoare cu anvelope de șosea.

Eagle F1 A2 folosesc pe Civic de vreo 2 sezoane și 25.000 Km cred, fără probleme.

Comment

• Ar trebui sa ai garantie la anvelope. Suspecta problema ta dupa 5000 de km. Eu am pus pe masina Dunlop Sport Maxx. Am 2000 de km iar ca anvelope sunt superbe. Din cate am auzit au o durata de viata mai scurta ca altele.
                sky is the limit!!!!
                2009 ACCORD 2.0/Executive/Volcano Grey

Comment

• Passatul a mers cu rotile desumflate ca altfel nu-mi explic...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  '17 Civic TypeR FK8 Championship White
                  '08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
                  ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
                  ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black

Comment

• Si eu cred ca au fost cam moi. Si eu sunt la al doilea sezon cu ele si sunt excelente.

Comment

• Dupa cum arata, banuiesc ca pe langa presiunea scazuta, au fost montate si pe jante cu latimea mica (7"), corect?

Comment

• Nu stiu cum a mers dar are jante de fabrica. Si eu zic ca a fost o problema la masina si nu la cauciuc
                        In cautare de altceva

Comment

• dap, desumflate.
                          interesant fenomen si foarte bune pozele.

Comment

• Revin cu detalii, gumele au fost schimbate pe garantie. De fapt colegul a optat pentru alta marca din aceeasi categorie de pret.
                            In cautare de altceva

Comment

• Doresc sa achizitionez anvelope de vara pentru Del Sol (205/50 R15). Bugetul este de 350 - max 400 ron / anvelopa. Din ce am studiat pe internet ma incadrez la urmatoarele modele (in ordinea preferintei):

Bridgestone RE 720 86H
                              Toyo Proxes t1-r xl
                              Dunlop SP01 86V
                              GoodYear NCT 5 86V
                              CONTINENTAL ContiPremiumContact 2
                              BF Goodrich G-force prof
                              Nokian V 86V

Ma puteti ajuta cu o parere personala vis-a-vis de modelele de aici? Sau poate altele pe care nu le-am observat dar care se incadreaza in buget?! http://www.tyrereviews.co.uk/ am studiat dar nu ma gasit teste pt dimensiunile cautate de mine.
                              Ex: Honda Civic 1.8 i-VTEC

Comment

• eu zic sa pui 195 50; ai numai de pierdut daca maresti circumferinta rotii
                                195 50 toyo t1r le gasesti la 220 lei/buc, bridgestone la 270, yokohama parada la 320
                                Jante si Anvelope --> www.gumebune.ro

'02 Stream - http://www.hondafan.ro/forum/showthr...-0-i-VTEC-Grey

Comment

Working...
                                X