Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceva recomandare pentru anvelope de vara 225/50R17 pt Accord CU1?
    Ma uitam la Michelin Primacy 3. Or fi asa de bune precum le e reclama?
    Accord CU1, 2009

Comment

• De cateva zile sunt in cautarea unor gume ranforsate si silentioase, ce am gasit nu m-a facut sa ma hotarasc. Daca imi puteti sugera ceva v-as fi recunoscator.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
      danyel
      Senior Member
      Last edited by danyel; 04-04-14, 10:42.
      Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti. Winston Churchill

Comment

• Ce spuneti de Pirelli P7 Cinturato XL?

Comment

• Experienţa mea cu Pirelli a fost şi - şi. Aderente, rezistente, dar destul de zgomotoase, mai ales pe asfalt mai prost.
          -------------------
          There is no point of having if you can't share.

Comment

• Am luat eu Nokian Z Line. Uita-te pe rewiewuri sa vezi ce diferente mari sunt intre anvelopele care "suna bine" dupa nume si cele care sunt cu adevarat bune
            ....

Comment

• Stii cumva cam ce greutate au?

Comment

• Pot confirma si eu ce spune BlackMagic....aderente ,rezistente si intradevar zgomotoase si sunt cam greute. Folosesc pe doua masini.

Comment

• Interesante Nokian. Trec pe langa Vianor in fiecare zi si tot vroiam sa intru sa cer niste preturi. Pe site vad ca nu au preturi afisate.
                  Accord CU1, 2009

Comment

• @Dan P: multumit de Z Line?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                    BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

• Nu am idee de cate kg au .

Sunt multumit desi nu am apucat sa le testez serios. M-am "infipt" in cateva curbe sa vad cum se tin si pot sa spun ca e excelent. Nu am apucat sa si derapez sau sa intre VSA-ul desi am exagerat putin.
                      Sunt destul de silentioase.

Am dat vreo 1900 RON cu montaj pe 4 buc 225x45R17
                      ....

Comment

• Ok. Merci fain!

Comment

• Tinand cont ca ti-ai luat jante usoare, ar fi pacat sa pui cauciucuri foarte grele... Cele ranforsate sunt grele, deci nu e ok. Acum stiu ca vrei sa protejezi jantele, dar per total parca nu iese ok.

In afara de asta, Potenza RE050 de ex, care sunt ranforsate, fac Accordul caruta tocmai fiindca sunt foarte dure dpdv al peretelui lateral. Eu nu m-as duce asa departe, mai ales la Accord.
                          '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

• Scad la jante si pun la gume, halal bussines . Asa e, stiu, sunt in dificultate.

Comment

• Eu am luat saptamana asta Fulda Sportcontrol. Am mai avut pe Accord Conti PremiumContact 2 si Dunlop SportMaxx RT.
                              Conti au fost ok, dar nu pot spune ca au excelat, avand in vedere ca dupa vreo 15.000 km isi pierd serios din calitati. Dunlop-ul, un dezastru. Nu am ajuns la 20.000 km cu ele si s-au ovalizat. De asemenea, sunt foarte zgomotoase. Daca iti doresti anvelope sport si nu te deranjeaza ca o sa te tina max. 20.000 km, atunci sunt o alegere potrivita.
                              Cu Fulda am parcurs deja vreo cateva sute de km si pot spune ca sunt extrem de multumit. Zgomot redus, aderenta excelenta si par sa tina destui km, dupa cum arata. Recomand, cu atat mai mult cu cat preturile sunt foarte bune.
                              '07 Honda Accord 2.0 LS M/T Silver Alabaster

Comment

• Fulda e o marcă low cost a GoodYear.

Comment

Working...
                                X