Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am Vredstein pe fata, foarte curand CSC 5P . M-as baga la un test, dar sunt sigur ca o sa castig
    ex-FN2 owner
    Loved it every second!

Comment

• Am testa azi un pic gumele pe drumul Brasov-Cheia si pot spune ca sunt multumit.Pacat ca nu ma ajutat maina trebuie sa schimb bucsie de la bara antiruliu si placutele de frana pe spate.Ca si concluzie o anvelopa ce ofera mult pe bana putini.Mai trebuie sa vad cum sunt pe ploaie.
      2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
      EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

Comment

• @octi_b: facem un test vs. stock, daca vrei, chiar sunt curios

@Corbu: vezi ca cateva posturi mai sus, am argumentat cu mitrasca despre pro/contra anvelope cu profil in V. Pentru mine, tot V-urile s-au dovedit de fiecare data mai eficente decat profilele asimetrice.

@vtin: Da, am mers cu SporTrac 3 si sunt niste anvelope foarte bune, mult peste cele stock

Comment

• Pe la 100-120 euro ce gume pot sa cumpar... niste sfaturi ... conduc sportiv spre BATRANESTE (depinde cu cine sunt in masina - nevasta sau fara) Va Multumesc si astept si eu un sfat de la cunoscatori !
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/gpoint/

Comment

• http://www.tyres-online.co.uk/tyretest/tests.asp
            Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".

… Jazz do it ...

Comment

• Originally posted by mitrasca View Post
              mai citeste o data poate intelegi
              "au aderenta de 2 ori mai buna in absolut orice conditii(franare, curbe, umed/uscat) fata de gumele stock de pe civic si tin de 2 ori mai putin. pt mine asta e o guma buna."
              care parte cea cu aderenta sau cu uzura?...ultima parte cu uzura nu prea isi avea rostul..ca nu discutam despre cauciucuri care se uzeaza repede....uzura depinde si de cum mergi, unde mergi...bla bla..

In toate testele si review-urile facute vreodata..s-a demonstrat ca anvelopele cu profil in V nu rezista la acvaplanare pentru ca nu pot elimina apa eficient...inainte sa mai vorbesti...cauta si tu pe site-uri de specialitate si nu te mai contrazice orbeste
              Nu ma contrazic orbeste deloc, am in familie una bucata masina echipata cu toyo t1r, pe care am condus-o destul cat sa-mi fac o parere. Inclusiv pe ud anvelopele se comporta impecabil.

Si da, uzura trebuie luata in considerare in momentul in care discuti de o anvelopa. In principiu, rezistenta unei anvelope este invers proportionala cu performantele ei.
              Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
              Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
              ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

• Lipseste Fulda ...
                sigpic
                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/LauX_LauX_LauX/

Comment

• www.tyrereviews.co.uk un site cu review-uri oarecum bune....isi lasa utilizatorii comenturile..mie imi place site-ul

Comment

• Ar trebui sa schimb cauciucurile de vara, ceva oferte, recomandări? Buget maxim 2000 RON.

In primul rānd mă interesează sa fie cāt mai silentioase. In al doilea rānd cāt mai aderente. In rest nu prea conteaza...

225x45x17. Deși as īncerca 215, dacă mă gāndesc putin.. Nu prea imi place cum vin 225 pe janta mea de 7 latime, acum imi pare rău ca nu am luat măcar 7,5 dacă nu chiar 8
                    dio
                    Administrator
                    Last edited by dio; 21-05-11, 18:35.
                    2.0i 2005

Comment

• incearca niste continental sport contact 2 sau 3..nu stiu care se incadreaza fix in 2000 ron ..s-ar putea sa depaseasca cu 1-2 mil.Sau varianta de csc 2 pe matador care e mai ieftina

Comment

• Sport contact 3 sunt mai silentioase ca 2, pe net am vazut 225/45/17 ca se vind cu 500-550 lei, 215/50/17 sunt mai scumpe si se gasesc greu.
                        Sport contact 3 are protectia de janta mai consistenta si imbraca janta mai bine, 225/45 arata mult mai ok fata de alte pneuri pe janta de 7J.
                        ACCORD 2.2 I-DTEC 2010 M/T Executive

Comment

• In jur de pana in aproximativ 500RON pe bucata, cam singura varianta buna gasita la 215/50R17 pare Kumho Ecsta KU31.
                          Iar la 225/45R17 eu unul as lua Hankook Ventus V12 Evo; destul de silentioase, si aderente pentru banii pe care ii dai

Comment

• Originally posted by dio View Post
                            Ar trebui sa schimb cauciucurile de vara, ceva oferte, recomandări? Buget maxim 2000 RON.

In primul rānd mă interesează sa fie cāt mai silentioase. In al doilea rānd cāt mai aderente. In rest nu prea conteaza...
                            Si eu caut. Am gasit niste Toyo care par OK ca pret.
                            Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

• Eu am toyo. Sunt bune, merita !
                              Honda Accord Type S 2.4 190 CP, Touareg 3.0 V6 240 CP
                              epitesti.ro
                              anunturi.epitesti.ro

Comment

• Hankook Ventus V12 Evo sunt ceva mai silentioase decat Toyo-urile, de accea i-am spus lui dio de ele primele

Comment

Working...
                                X