Discutii anvelope de vara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Den1GRator View Post
    Scuze ca ma bag...dar supravirare la Civic? Eu nu am reusit asa ceva never, masina subvireaza rau de tot cand intri tare pe viraj, sa ii arunci spatele afara mi se pare fff greu la civic.
    Tu te referi la CTRul tau sau la Civicul normal???
    Pt ca CTRul meu dupa ce i-am montat LSDul si-a schimbat comportamentul destul de radical...
    www.MobShop.ro www.Mobila-online.ro

Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

EX - Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red
    Honda .:. Injen : HKS : CPL Racing : EXEDY : Quaife : Mugen : Hondata : BLoX : OMP : Recaro : Yokohama : OZ : JVC : DLS : Alpine : Focal : 3M : Ferodo .:. Type-R

Comment

• @Den1grator: Nici cand intri in curba cu acceleratia la podea apoi o eliberezi nu supravireaza? Eu m-am plimbat ceva cu FN2 si mereu facea asa... Nu mai zic ca si Accordul meu face asa...

Daca accelerezi e normal sa subvireze, dar daca dozezi corect pedala se echilibreaza frumos masina (incepe sa plece spatele).
      '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

• nici o tractiune fata nu supravireaza. o arunci de spate doar cu o anumita tehnica sau...o gresala interesanta.
        cu alte cuvinte tractiunea fata are un caracter subvirator mai mult sau mai putin pronuntat.
        HONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
        HONDA CRX DEL SOL VTI (EG2)......in progress
        vw scirocco mk 1 G60 kompressor stage 2
        KAWASAKI ZX-6 RR Ninja

Comment

• Cam toti constructorii fac masinile cu caracter subvirator pentru ca nu toti suntem soferi destul de priceputi sa tinem sub mana cu supravirare, si asta nu-i parerea mea, e un lucru clar care se intampla

Inclusiv alea cu tranctiune spate sunt "imblanzite" ca sa nu te sinucizi cu ele, decat daca exagerezi.
          sigpic
          Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!

Comment

• Asta nu e un topic despre anvelope ?
            I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
            My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
            '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
            '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
            '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
            EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
            EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
            EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
            EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
            EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
            EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• trecut sambata de la yoko parada spec 2 la toyo r888, testate doar pe uscat, mult mai mult grip cu toyo, toate informatiile de la roata ajung maximizate in volan, din ce am auzit pe la colegi pot aparea probleme cand geometria masinii nu este la locul ei .

Comment

• pai cred si eu ca e mai mult grip, e alta clasa de guma. echivalentul de la yoko ar fi advan a 048, cred ca intre astea doua e f greu de facut diferenta.
                HONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
                KAWASAKI ZX-6 RR Ninja

Comment

• Originally posted by mad_wob View Post
                  pai cred si eu ca e mai mult grip, e alta clasa de guma. echivalentul de la yoko ar fi advan a 048, cred ca intre astea doua e f greu de facut diferenta.
                  Advan 048 sunt peste R888 dar sunt si mai scumpe.
                  Dupa ce imi tocesc nenorocitele de T1r de pe spate vreau sa-mi iau un set de AD08

Comment

• Originally posted by yulasinio View Post
                    Advan 048 sunt peste R888 dar sunt si mai scumpe.
                    Dupa ce imi tocesc nenorocitele de T1r de pe spate vreau sa-mi iau un set de AD08
                    Si un 225/40 18 cam pe la cat ar ajunge???
                    www.MobShop.ro www.Mobila-online.ro

Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

EX - Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red
                    Honda .:. Injen : HKS : CPL Racing : EXEDY : Quaife : Mugen : Hondata : BLoX : OMP : Recaro : Yokohama : OZ : JVC : DLS : Alpine : Focal : 3M : Ferodo .:. Type-R

Comment

• Originally posted by Shadow View Post
                      Si un 225/40 18 cam pe la cat ar ajunge???
                      Trebuia doar sa navighezi pe site sunt 149£ + transportul
                      http://www.camskill.co.uk/products.p...m12b1600s669p0

Comment

• ma retrag din discutie, gumele astea cer R in coada, nu S
                        KAWASAKI ZX-6 RR Ninja

Comment

• Ce parere aveti de Lassa Impetus 2 (Turcia)
                          http://www.ityre.com/en/tyres/catalo...a/model/20748/
                          Sau de Firestone Firehawk 700 (Spania)
                          A avut careva asha ceva?
                          sigpic
                          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/LauX_LauX_LauX/

Comment

• Ceva noutati pe aici? Aveti idee care mai sunt tendintele in domeniu?
                            Prin primavara trebuie sa-mi innoiesc si eu gumarii la Civic si nu prea stiu ce sa aleg. Acu' vreo cateva luni eram chitit pe Potenza de la Bridgestone, daca nu, pe Turanzele cu care a venit din fabrica. Doar ca am vazut, prin teste, ca nemtoaicele Continental (SP5/3/2) sau Vredestein (Cento sau alea desenate de Giugiaro) le-au cam luat fata. Mai sunt de interes Goodyear (Optigrip) sau Michelin (UltraGrip).
                            Mai stiu ca sunt si astea pe categorii, de genul UHP, Premium etc dar nu prea sunt convins ca stiu ce-mi trebuie .

De review-uri, cel mai complet site mi s-a parut tot cel de la englezi: tyrereviews.co.uk.

Voi ce ati recomanda?

L.E. Am uitat sa zic dimensiunile: 205/55/R16.
                            octi_b
                            Senior Member
                            Last edited by octi_b; 17-01-11, 12:43.
                            "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

• kumho Ecsta SPT KU31 (astea le-am avut vara asta .. sunt excelente)
                              Hankook Ventus V12 Evo ( astea vreau sa le incerc)

sau ceva de top (aici te poate ajuta LittleM@n )
                              Bridgestone Potenza RE010 , RE11 ,
                              Kumho Ecsta MX
                              Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

• Eu am avut vara trecuta un set nou de Pirelli PZero Nero la dimensiunea asta.
                                Sunt ok, foarte multumit de ele. Sau mai te poti orienta si spre Continental CSC3, iar sunt ok.
                                -------------------
                                There is no point of having if you can't share.

Comment

Working...
                                X