Merci mult pt toate aceste indicii. Michelin Energy si Pilot Primacy am avut, deci acum stiu cam la ce sa ma astept de la ele. Deja le-am luat si asta la un pret de nimic, le testez probabil la anu si le voi compara si cu celalalte anvelope ce le-am avut pe masina adica cu Fulda Carat Attoro si Uniroyal RainSport 1. La un talon mai mic cum ar fi 195/55/15, ce folosesc eu, acei pereti laterali posibil sa isi puna mai accentuat amprenta. Numai Bine!
Discutii anvelope de vara
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Tot legat de cauciucuri, dar putin off-topic: a cumparat careva de pe cauciucuridirect.ro? Firma-i din Germania, cu cont deschis in lei in RO? Mi se pare putin ciudat...-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
10x amandurora pt feedback; acu' le dau drumul la plata si astept Pirelli-urile-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Originally posted by BlackMagic View Post10x amandurora pt feedback; acu' le dau drumul la plata si astept Pirelli-urile
Comment
-
-
Nankang e un cauciuc de buget. Se cam incadreaza ca performante, sau mai bine spus lipsa performantei, cu Dunlop-urile cu care e echipat Civic Sedan-ul stock.
Daca vrei sa te dai tare cu cauciucuri de genul asta trebuie sa te astepti sa supravirare destul de mare si devieri de trasa pe franare "piscata" inainte de curba, masina are unmic voblaj daca intri in curba si franezi mai tarziu, o sa te scoata de pe trasa initiala a masinii si trebuie sa contrezi putin sa-si revina.
Sunt ok pentru a fi folosite in regim normal de utilizare, fara prea multe ruperi de ritm, daca ma intelegi
http://www.tyretest.com/summercar_ty...s_2/index.html
Aici ai un review pentru ele. Acolo ai parerea unora care s-au dat cu cauciucurile astea, deci nu stiu cat e de relevant, avand in vedere ca doar pe propria piele poti sa-ti dai seama care-i treaba cu un anumit cauciuc.
Numai bine.Last edited by Quicker; 25-06-10, 11:22.sigpic
Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!
Comment
-
Scuze ca ma bag...dar supravirare la Civic? Eu nu am reusit asa ceva never, masina subvireaza rau de tot cand intri tare pe viraj, sa ii arunci spatele afara mi se pare fff greu la civic.
Comment
-
Originally posted by Quicker View PostAia cu scartaitul la Eagle F1 a patit-o si un amic de-al meu, pe un Audi A6. Urcam amandoi catre pasul Tihuta si eu aveam geamul coborat, astfel ii auzeam cauciucurile lui scartaind, in spatele meu si ii dadeam ceata serioasa cu Accordul pe curbe. Bine, la Accord era vorba si de bara stabilizatoare de pe fata, dar era foarte nefericit omu din cauza cauciucurilor pe care tocmai le cumparase, si cum ai zis tu, a dat 2000 ron pe ele, pe cand eu eram pe Yokohama Stock.
anyway... de ce ar fi o problema scartaitul cauciucurilor cand iei o curba stransa, atata timp cat nu pierde aderenta si nu fuge masina de fund? poate sunt prea noi sau curateintreb si io.. nu stiu
...and saw under the sun, that the race is not to the swift, nor the battle to the strong, neither does bread come to the wise, nor wealth to men of understanding, nor yet favour to men of skill; but time and chance happen to them all.
Comment
-
se poate adi, am reusit eu pe meses (zalau-cluj) dar trebuie abordat virajul altfel decat optim. ideea e ca daca vrei se poate , deci intentionatHONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
HONDA CRX DEL SOL VTI (EG2)......in progress
vw scirocco mk 1 G60 kompressor stage 2
KAWASAKI ZX-6 RR Ninja
Comment
-
Stai ca am scris supravirare, ziceam de subviratoriu.mea culpa. Merci de obs. Den1grator.
Dar se poate si supravirare, intentionat, vorba lui mad, dar trebuie sa te chinui putin si sa ai sange :P
Gab1, aia scartaia si la curbe luate putin peste normal, deci nu era dusa la extrem masina. Nu stiu ce probleme o fi avut, geometria dereglata sau ceva, dar scartaia de multe ori, si chiar si atunci cand urca o curba de 180 larga cu 30km/h, ceea ce n-ar trebui sa se intample.sigpic
Daca vine muntele la tine si nu te cheama Mahomed... fugi!!! Sigur e alunecare de teren!
Comment
Comment