Greutate jante Accord SSE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    maharvey
    Senior Member

• maharvey
    replied
    Poti eventual pune cauciucurile mai intinse ca sa maresti un pic toleranta

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Originally posted by Legionaru' View Post
    OZ Ultraleggera 18 inch cu ET 40 se potrivesc pe CL 9?
    Suspensie sport OEM Honda.
    Daca nu spui si latimea jantei nu prea ne putem da seama. Pe fata e problema de atins, cred ca (teoretic) cu 18x8 ET40 esti foarte la limita.

Leave a comment:

• maharvey
    Senior Member

• maharvey
    replied
    Daca e coborata atinge in aripi

Leave a comment:

• Legionaru'
    Senior Member

• Legionaru'
    replied
    OZ Ultraleggera 18 inch cu ET 40 se potrivesc pe CL 9?
    Suspensie sport OEM Honda.

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Sa stii ca foarte des modifica butucul... Deci da, in general jantele cu ET mai mic sunt mai grele din cauza asta. Am vazut destule exemple. Treaba facuta profi ar fi fost cum spui tu, dar la diferente mici de ET se pastreaza matrita (forma spitelor, lungimea etc) si se modifica butucul prin ingrosare.

Leave a comment:

• hondaru
    Senior Member

• hondaru
    replied
    Originally posted by Spoon View Post

intre et45 si et35 e ca si cum ai avea, in plus, un distantier de 1cm; de acolo vine diferenta de greutate
    Spoon poti sa clarifici cum diferenta de ET schimba greutatea?! Doar nu fac butucul mai gros...doar schimba pozitia lui fata de axa rotii prin modificarea matritei ....Schimba pozitia centrului de greutate asta DA! Poate imi scapa ceva....

La jantele de EP3 greutatea este pe la 9.8kg fara anvelopa daca-mi aduc bine aminte, am platit ptr transport 40kg coletul din UK in RO.
    hondaru
    Senior Member
    Last edited by hondaru; 20-06-19, 08:47. Reason: adaugat jante ep3

Leave a comment:

• M4R1U5
    Senior Member

• M4R1U5
    replied
    Janta ep3 cu michelin ps4 aproape noi 18kg si ceva nu .ai stiu exact .destul de ok zic eu

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• Spoon
    Senior Member

• Spoon
    replied
    eu am pus rota gr6 18x7,5 et45 - 8,4kg; am avut si oz ultraleggera 18x8 et35 - 8,2kg

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Asa e, cum zice Spoon, au aprox. 12 kg. Pentru niste jante puse pe o masina sport aspirata... Daca mai pui si ca vin stock incaltate cu Bridgestone Potenza RE050A, care au si ele cam 12 kg/ buc, rezulta un mirific 24 kg pe roata. Cand am trecut la Enkei Yamato si Michelin PSS parca a inviat masina.

Leave a comment:

• Spoon
    Senior Member

• Spoon
    replied
    12
    • Please enter a message with at least 6 characters

Leave a comment:

• dinoc
    Senior Member

• dinoc
    replied
    Cele stock de FN2 cat au, daca le-a cantarit careva?

Leave a comment:

• Spoon
    Senior Member

• Spoon
    replied
    Originally posted by Xander View Post
    Suna corecta greutatea pentru 17x7, dar mi se pare foarte mare pentru 18x8. Eu am avut 18x8 ET42 sau ET45, nici nu mai stiu si le-am cantarit si aveau in jur de 9 kg, tind sa cred ca sub 9 kg. Parca am scris si pe topicul masinii la vremea respectiva.
    intre et45 si et35 e ca si cum ai avea, in plus, un distantier de 1cm; de acolo vine diferenta de greutate

Leave a comment:

• Rumburak
    Senior Member

• Rumburak
    replied
    Dupa culoare tind sa cred ca sunt jantele de 17 inch de pe Accord 2.2 Diesel Executive. SSE, desi asemanatoare ca model, erau putin mai inchise, mai cenusii cu reflexii usor rosiatice...
    Sunt jante de pe Accord 2.2 Diesel SSE. Exista SSE si in varianta diesel. Diferentele sunt intr-adevar minore fata de jantele de la benzinar, cum zice Xander.

Leave a comment:

• Xander
    Senior Member

• Xander
    replied
    Suna corecta greutatea pentru 17x7, dar mi se pare foarte mare pentru 18x8. Eu am avut 18x8 ET42 sau ET45, nici nu mai stiu si le-am cantarit si aveau in jur de 9 kg, tind sa cred ca sub 9 kg. Parca am scris si pe topicul masinii la vremea respectiva.

Leave a comment:

• Spoon
    Senior Member

• Spoon
    replied
    Legat de recomandare, am folosit cu succes Enkei Yamato pe TypeR FN2, usoare si in dimensiunea 18x8 cat aveam eu la FN2, tie iti trebuie 17x7, deci sigur vor avea 8 kg sau mai putin...
    17x7 et40 - 8,2kg
    18x8 et35 - 9,9kg

Leave a comment:

Working...
X