Greutate jante Accord SSE
Collapse
X
-
OZ Ultraleggera 18 inch cu ET 40 se potrivesc pe CL 9?
Suspensie sport OEM Honda.
Leave a comment:
-
Sa stii ca foarte des modifica butucul... Deci da, in general jantele cu ET mai mic sunt mai grele din cauza asta. Am vazut destule exemple. Treaba facuta profi ar fi fost cum spui tu, dar la diferente mici de ET se pastreaza matrita (forma spitelor, lungimea etc) si se modifica butucul prin ingrosare.
Leave a comment:
-
Originally posted by Spoon View Post
intre et45 si et35 e ca si cum ai avea, in plus, un distantier de 1cm; de acolo vine diferenta de greutate
La jantele de EP3 greutatea este pe la 9.8kg fara anvelopa daca-mi aduc bine aminte, am platit ptr transport 40kg coletul din UK in RO.
Leave a comment:
-
Janta ep3 cu michelin ps4 aproape noi 18kg si ceva nu .ai stiu exact .destul de ok zic eu
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
eu am pus rota gr6 18x7,5 et45 - 8,4kg; am avut si oz ultraleggera 18x8 et35 - 8,2kg
Leave a comment:
-
Asa e, cum zice Spoon, au aprox. 12 kg. Pentru niste jante puse pe o masina sport aspirata... Daca mai pui si ca vin stock incaltate cu Bridgestone Potenza RE050A, care au si ele cam 12 kg/ buc, rezulta un mirific 24 kg pe roata. Cand am trecut la Enkei Yamato si Michelin PSS parca a inviat masina.
Leave a comment:
-
Originally posted by Xander View PostSuna corecta greutatea pentru 17x7, dar mi se pare foarte mare pentru 18x8. Eu am avut 18x8 ET42 sau ET45, nici nu mai stiu si le-am cantarit si aveau in jur de 9 kg, tind sa cred ca sub 9 kg. Parca am scris si pe topicul masinii la vremea respectiva.
Leave a comment:
-
Originally posted by Xander View PostDupa culoare tind sa cred ca sunt jantele de 17 inch de pe Accord 2.2 Diesel Executive. SSE, desi asemanatoare ca model, erau putin mai inchise, mai cenusii cu reflexii usor rosiatice...
Leave a comment:
-
Suna corecta greutatea pentru 17x7, dar mi se pare foarte mare pentru 18x8. Eu am avut 18x8 ET42 sau ET45, nici nu mai stiu si le-am cantarit si aveau in jur de 9 kg, tind sa cred ca sub 9 kg. Parca am scris si pe topicul masinii la vremea respectiva.
Leave a comment:
Leave a comment: