Lichid de frana

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Este foarte simplu la fiecare revizie la reprezentanta la care am fost (Asko / ex-Truvia / Honda Budapesta / Autoklass Constanta) niciodata nu mi-au spus nimic despre schimbarea lichidului de frana ... Fac acum 130 de mii de km si voi face si acest schimb.
    Willy ce inseamna ai DOT 4 permanent nici tu nu l-ai schimbat niciodata? Sau tot timpul pui DOT 4.

P.S.: E drept ca la ASKO de un an si ceva nu stiu daca am mai ajuns
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v...al+blue+pearl/

Comment

Si eu cred ca in primavara o sa il schimb.Ma-am oprit la doua produse o sa vad ce o sa aleg.
      ATE Blue sau RBF 600 Factory Line
      2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
      EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

Comment

Originally posted by Bodo View Post
        Si eu stiam ca 5.1 e ok daca in manual scrie 4.
        DOT 5 nu e bun dar 5.1 da
        Dat fiind ca in carte zice de DOT 4, personal am sa merg pe varianta asta. Dar nu te contrazic nici cu 5.1
        -------------------
        There is no point of having if you can't share.

Comment

Bodo are dreptate.
          Dar oricum, majoritatea lichidelor de frana de calitate sunt specificate DOT4. DOT 5.1 este necesar doar pentru ultimele generatii de sisteme de franare, cu tevi foarte subtiri (a se vedea si citi specificatiile de la gama de lichide de frana ATE )

Comment

stie cineva cat lichid de frana intra in Accord CL 7 la un schimb? stiu ca nu este legat direct de subiect, dar aceiasi intrebare pentru uleiul de transmisie si cel de la servo?
            www.soundlightvideo.ro
            www.slvservices.ro
            EX: '07 Honda Accord 2,0 Executive M/T Carbon Bronze Pearl
            '16 Honda Civic Tourer 1.6 Executive M/T White Orhid Pearl

Comment

raspund si aici: la 5 MT sunt 1.9 litri, la servo 1 si ceva, maxim 2.
              -------------------
              There is no point of having if you can't share.

Comment

Lichidul de frana, intre 0.5 si 1l.
                De regula, 0.5 ajunge.

Comment

Originally posted by LittleM@n View Post
                  Intrebare: ce lichid de frana punem in Honda, din oferta de pe piata?

In continuare, am atasat o lista cu lichidele de frana, temperaturile de fierbere, si preturile (momentane) pe care le-am gasit pentru fiecare, din ce am intrebat
                  Mai poti pune o data lista? Vaz ca a disparut...
                  "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                  "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Postul 22, nu e acolo?
                    La mine pe telefon o vede...

Comment

Da, scuze, eram eu cam obosit...
                      "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                      "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

un DOT 3&4 sau RBF 600 (DOT 4) de la Motul merge super

Comment

A venit vremea schimbarii lichidului de frana. Am gasit lichid de la Eneos, a folosit cineva de la ei acest lichid?
                          h o n d a c i v i c satin silver ep 1

Comment

Salutare la toata lumea !

Eu personal recomand ca orice lichid care intra in masina (indiferent ca este Honda sau nusi in afara de lichidul de parbriz ) sa fie Motul . Referitor la lichidul de frana , cei de la Motul recomanda cu denumire "Best" DOT5.1 si "Better" DOT4 .

Si eu trebuie sa schimb lichidul de frana si merg pe Motul , acum nu stiu daca 5.1 sau 4 .

Sper a fi fost de ajutor .

Comment

Am schimbat lichidul de frana cu ATE BLUE RACING dot 4,se simte o usoara imbunatatire a raspunsului pedalei....o idee mai rapida.
                              h o n d a c i v i c satin silver ep 1

Comment

Gama de lichide ATE cu toate specificatiile tehnice .

Comment

Working...
                                X