Jante pentru Accord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante pentru Accord

Din cate am auzit, Accord-ul are nevoie de jante cu un anumit offset si PCD. Imi poate spune cineva care sunt aceste valori, daca exista vre-o toleranta pentru offset, si eventual la ce alte caracteristici trebuie sa fiu atent la o janta din aliaj?

10x
    2006 Accord CL7 2.0 MT

Jante Accord

Eu mi-am luat 2 seturi de jante (vara si iarna) de la un magazin din Nerva Traian: http://www.cartuning.ro/jante.htm. Poti suna si pe mobil la ei 0723-350.031. Au tot felul de cataloage si in functie de ce dimensiune vrei 15/16/17 sau 18 iti dau toate detaliile din catalog. Nu prea se portiveste orice tip de janta din cauza dimensiunilor mai speciale pe care le are Accord-ul. Eu am luat BORBET si pretul lor e acelasi cu cel din Germania sau Austria.

Comment

pai asta intreb: care sunt acele dimensiuni?
      somebody? anybody?
      2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

suna si tu la nr care ti l-am dat si o sa iti spuna baiatul de acolo. Daca am luat 2 seturi nu am mai retinut dimensiunile pt ca la 3-le set nu cred sa il iau prea curind ;-)

Comment

nu s-a dus nimeni cu hartiutza in mana dupa jante? ati avut toti incredere in cei care vi le-au vandut?
          2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

Cryo, eu o sa ma interesez despre acele marimi, dar sincer sa fiu, mie mi se pare foarte complicata calea asta.
            Eu stiu ca daca iti place un model si te interesezi la magazin ca l-ai vrea, urmeaza ca vanzatorul sa-ti spuna, conform datelor pe care le are (PC sau catalog) daca se potriveste pe masina ta sau ma rog, pentru ce marca/model sunt facute.
            De obicei Hondele si in general japonezele au 5 prezoane, iar la marimea asta nu mai e decat Rover si inca o marca sau doua. Nu am acum un catalog special dar din cate tin eu minte, asa era.
            Asa ca nu-ti bate capul sa cauti marimi si cifre, du-te peste ei, daca vor sa-si vanda marfa sa se miste, daca nu, te duci la altii.
            Iar pe net la fel, dai un mail cu ce te intereseaza respectiv sa ti se spuna exact ce anume din oferta lor se potriveste pe Accord 2.0L,an 200? si stii care-i treaba.
            Tu esti ca la Honda, de ce simplu daca merge si complicat?
            :wink:
            HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

:lol: ok, hondatule, asa o sa fac...
              2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

E simplu, jantele pt Accord pot fi intre 16 si19'.
                Din cate i-mi amintesc masina vine cu cauciucuri:215/50-16, jante: 16x7, offset +55mm, bolt pattern-ul de 5x114.3mm si centerbore-ul de 64.1mm
                Deci practic poti monta toate tipurile de jante intre 16 si 19 inci cu o latime de maxim 8 inci insa din cate stiu maxim admis de Tüv pt latime este de 7,5 . Pe langa dimensiuni, offsetul este foarte important. De obicei este foarte dificil sa gasesti jante (altele decat Honda) cu un offset mai mare de 50. De obicei gasesti undeva la 42-48. Dupa cum poate stiti cu cat offset-ul este mai mare cu atat janta va intra mai mult in arcada rotii, iar cu cat este mai mic cu atat janta se va protubera in afara arcadei rotii. Pentru a nu afecta prea mult handlingul este recomandat sa tii ofestul pe undeva mai mare de 42. Eu am 48 si este flush cu arcada.
                Honda Accord 2.0i Sport
                Mods: mai multe - da' mi-e lene sa scriu...

Comment

Ca sa-mi duc ideea pana la cap, ma rog mai generalista ea si nu chiar asa exacta cum se vrea titlul topicului, dar poate e bine de stiut. Deci Honda (modelele de serie mare) au aceleasi marimi cu modelele de serie mare ale: Mitsu, Nissan, Daihatsu, Suzuki si Proton.
                  Nu vreau sa zic ca n-au nimic in comun cu cele Toyota sau Subaru.....
                  HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Cryo, daca esti in Romania da o fuga pana la Pittstop Tuning pe Stefan Cel Mare, baietii sunt super-profesionisti, preturile sunt f. bune si gasesti absolut orice vrei. Eu tocmai mi-am comandat niste Team Dynamics-uri pe 17" si dau exact pretul din Catalogul Rieger 2006 (plus Tva bineinteles), pacat ca imi vin tocmai pe la jumatea lu` Mai :roll: , au aplicatie pentru orice janta si-ti spun ce se potriveste si ce nu. Si iei si un discount de 5-7%. Uite si un nr. de contact 0724262888 - Milan
                    D15Z6 SOHC VTEC CIVIC 1.5 LS (cu S`u rosu )

Comment

ce parere aveti de marca DOTZ sau DEZENT ?
                      daca ma uit pe "configuratorul" de pe site-ul lor imi recomanda niste
                      jante care au offset 40 parca ....

se gasesc jante cu offset 55 la vreun producator care are stocuri pe la noi ?
                      2006 Accord 2.0LS A/T

Comment

Dezent sunt marca bunicica (din cate am auzit). De Dotz nu stiu nimic (le-am vazut prin rafturi, doar)
                        2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

Dotz, Aez,Enzo si Dezent sunt fabricate de concernul Alcar www.alcar.de.

Eu cred ca sunt bune calitativ, am avut posibilitate sa fac o comparatie olfactiva intre Aez Icon 5, Dezent N si OZ Hydra, ramanand cu convingerea ca Aez si Dezent sunt calitativ mai bune decat OZ.

Si eu am vrut sa cumpar Dotz Daytona, dar pana la urma am ales Rial Giro.
                          '10 Honda Civic Type-R GT

Comment

ce te-a facut sa alegi rial-ul ?!

calitatea ,designul jantei sau pretul ?

ce offset au jantele tale ?
                            2006 Accord 2.0LS A/T

Comment

pai, cam toate, dar cand vorbesc de calitate ma refer la cum arata janta, cat de rezistente sunt asta nu stiu, vom vedea in timp. Si inca o caracteristica care m-a facut sa o cumpar a fost greutatea de 7,9 Kg.

Offset-ul este de 46. exista un configurator la www.rial.de
                              '10 Honda Civic Type-R GT

Comment

Working...
                              X