If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ai pe masina ATE pe discuri ATE. Mergind in continuare pe placute ATE vei avea in continuare aceleasi frine bune si echilibrate si scad sansele sa dai de niste placute mai dure care fie sa-ti uzeze mai tare discurile fie sa faca mai mult praf fie ambele.
Lichidul pe care l-am pus eu e ATE Dot5. Exista azi si Dot 5.1. Ori, ori, numai sa nu le amesteci! Iti trebuie doua flacoane/1 litru.
Lichidul de frina TREBUIE schimbat la fiecare doi ani! E higroscopic si pe linga ca ajunge sa-ti provoace rugina prin instalatie iti poate face surpriza sa ai pedala moale sau sa n-ai frine vara cind cobori o panta si le-ai incalzit foarte tare!
Mii de scuze, pe masina pusesem DOT 4. Mergi in continuare pe el.
De la Autokarma le-am luat si eu si le-a pus Alin la Asko. Indiferent unde le pui fa-le bedding dupa. Autostrada Bucuresti Ploiesti e foarte buna pentru asta: aprinzi semnalizarea pericol, mergi la 100 la ora, frinezi pina la 20, iar 100, iar 20, fa asta de 4-5 ori. S-ar putea sa simti miros de ars, nu-ti face probleme, e normal. Daca poti trage pe dreapta si stai vreo 20', daca nu vino linistit acasa. Procedura e incheiata si noile frine sint "asezate" cum trebuie.
Sa le folosesti sanatos si tu si Ea! ))
Ai zis sa iau un litru de lichid vad ca acel flacon are 1 litru.
Da, pare a fi ok, oricum ia legatura cu ei si da-le VIN-ul masinii. 1 litru e ok.
Pe undeva prin istoricul de service vei gasi actele schimbarii frinelor facuta la Ea.
"In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."
salut, cred ca ar fi mai indicat daca ai pune toate problemele astea pe topicul masinii tale, in loc sa deschizi topic pentru fiecare intrebare/problema. Nu intelege gresit, dar e mai organizat si usor de cautat/reperat o informatie, plus ca te-ajuta si pe tine pe viitor (nu trebuie sa cauti topicul cu acel cod pentru vopsea, sau subiectele din topicul asta). E doar o idee .
Comment