If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut colegi, ce anvelope de iarna de buget imi recomandati? (225/45/17) bfgoodridge/kumho/nankang - genul asta, deoarece in ultimul an am facut vreo 6k -7k km cu totii(iarna +vara) si n-as vrea sa platesc prea mult pe anvelope cand voi face maxim 1.5-2k km pe iarna.
'08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear
Tot mai bantui pe jurnale in cautarea unor informatii in vederea achizitionarii unor anvelope de iarna pentru un CRV, 225 65 R17. Inca sunt indecis daca sa iau si jante. La un moment dat ma gandeam sa iau crossclimate, dar nu stiu daca merita, sunt bune, sigure etc? Din partea posesorilor doar vorbe bune am gasit. Pareri, sugestii, idei?
Mersi mult Dragostan. Ptr ca fac foarte putini km iarna(am masina de servici) nu vreau sa dau mult pe ele.
A avut cineva experienta cu debica frigo 2 pe dimensiuni mari ? Eu am tot folosit la loganuri si au mers bine, sunt apx 280-290 ron bucata.
'08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear
Este sufcient sa ai nevoie, de acel -1m dat de niste cauciucuri bune, 1 data in primul km sa merite cei 50 de lei dati in plus ( scapi de daune materiale sau evitat un pieton cascator de gura )
EX. Accord '05 CL9 Satin Silver Del Sol '94 ESI CIVIC X 1.5 Sport Plus CVT BMW Z4 '03 Titan Silver
Tot mai bantui pe jurnale in cautarea unor informatii in vederea achizitionarii unor anvelope de iarna pentru un CRV, 225 65 R17. Inca sunt indecis daca sa iau si jante. La un moment dat ma gandeam sa iau crossclimate, dar nu stiu daca merita, sunt bune, sigure etc? Din partea posesorilor doar vorbe bune am gasit. Pareri, sugestii, idei?
Eu am pus cross climate la ultimile 3 masini si din partea mea numai de bine, probabil ca și la următoarea voi vinde cauciucurile de vara cu care vine și pun CC-uri.
Comment