Sfat achizitie subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie subwoofer

Ma bate gandul de ceva vreme sa instalez un subwoofer in portbagaj. Stim cu totii problemele instalatiei de sunet de pe CIVIC...
    Dar pentru ca nu vreau sa-mi ocup portbagajul cu o cutie imensa, am decis sa imi instalez un astfel de sub.

http://carsystems.ro/car-audio-video/subwoofere-auto/subwoofere-active/subwoofer-auto-activ-pioneer-ts-wx610a-2-x-10-cm-200w-max.html

http://www.pioneer.eu/uk/products/25/131/201/TS-WX610A/index.html

Stiu ca Mazda 6 avea un subwoofer OEM instalat in roata de rezerva. Da, nu era extrem de puternic, dar isi facea treaba.
    A instalat careva un astfel de sub. Imi poate da vreun sfat?
    Multumesc anticipat!
    Honda Civic 2.2l i-ctdi 160CP, Nighthawk Black

muuuult prea scump... poti sa-ti cumperi ceva tot activ de pus in porpagaj si tot micut la mult mai putini bani si putere mai mare
    sigpic

Comment

Subscriu, pretul ala e SF pentru ce ofera.
      Honda Civic Type-S PLUS Crystal Black Pearl .:. Eibach : Injen : OMP : Skunk2 : Enkei : Ferodo DS2500 : Alpine Type R : Rockford Fosgate .:.
      Honda S2000 AP1 Championship White .:. KW V2 : OZ : SKUNK2 : K&N : VOLK : Spoon : CUSCO : Mugen : Megan Racing : Goodridge : Ingalls : Powerflex .:.
      1000 Locuri de vizitat in Romania

Comment

Mazda 6 are subwoofer free air, pus pe placa din spate si da practic direct in masina, de accea ti se pare ca face treaba bine, si nici nu este nevoie de putere asa mare.

Pretul eu zic ca este rezonabil pentru un sub activ, doar ca apar 2 intrebari:
        1) este indeajuns de puternic incat sa iti faca galagia pe care o astepti?
        2) avand in vedere ca este facut pentru roata de rezerva full, incape in portbagajul civicului hatchback, care din cate stiu, are roata de rezerva temporara?

Evident ca fata de o solutie clasica, cu amp si sub, nu este la fel de puternic sau, cum zice americanul, bang for buck, dar avand in vedere economia de spatiu pentru unii poate sa merite.
        Daca tot vrei sa iti imbunatatesi sunetul in masina si ai nevoie de mai mult bass (aka, mai multa galagie, pentru ca in realitate e putin probabil sa faci sunetul mult mai bun, intr-un mod obiectiv vorbind, fara sa faci o investitie serioasa), ai putea sa iti iei un sub activ pentru pus sub scaun. Il pui sub scaunul tau, tu chiar vei simti o imbunatatire in mod evident, ceilalti din masina se vor uita ciudat la tine, dar pana la urma ce te intereseaza? Tu esti soferul, tu trebuie sa fii cel satisfacut.
        Deci poti incerca mai degraba asta: http://www.pioneer.eu/uk/products/25...10A/index.html , sau orice altceva compact care se monteaza sub scaun. Efectul e garantat

P.S.: cum ai gasit tu exemplul de mai sus, un difuzor de 10cm (chit ca sunt 2) e greu de crezut ca este un difuzor de joase, pentru o aplicatie auto; putin probabil sa obtii ceva relevant cu el

Comment

De acorrd cu Littleman,mergi pe ala de sub scaun, efectul e misto si nu dai atatia bani.
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

Nu stiu baieti, dar mie mi se pare oribil sa am bass-ul sub fund Pentru 200w cel de pus in locul rotii de rezerva nu e chiar sf, avand in vedere constructia lui mai dificila. Un SB decent e de la 700 lei in sus. Si cum bine stiti nu puterea face totul. Ca daca e asa, iei un JBL si ai galagie cat cuprinde.
            Honda Type R 2.0 - Black Pearl GT Pack
            Ex: Honda Civic 5D 1.8 Sport - Orange Tangerine 2008

Comment

Oricum la 5d nu ai cum sa il montezi sub scaun ca nu ai loc...Iar in spate nu se merita ca pierzi functionalitatea scaunelor

Comment

Salutare. O intrebare de incepator am: merge sa instalez subwoofer cu amplificator pe civic sedan, model 2009? Adica mp3 ul din dotare are iesire pt subwoofer? Multam anticipat.

Comment

Nu, nu are, folosesti LOC ca sa pui amplifu; difuzoarele spate sunt pe polita de sub luneta, deci accesul este usor.

Comment

multumesc LittleMan.

Comment

Working...
                    X