07 Accord A/T (CL7) - Probleme/pierdere tensiune

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 07 Accord A/T (CL7) - Probleme/pierdere tensiune

  Salut, am o problema electrica la un Accord CL7 din 2007 cutie automata. Rareori in mers se intrerupea tot curentul pentru o fractiune de secunda, si aproape se oprea motorul. Am trecut cu vederea, pana astazi cand am vrut sa pornesc masina si simptomele erau cele de baterie descarcata, palpaiau luminile la bord si nu invartea electromotorul.
  Am dat curent de la alta masina si a pornit instant, ca atunci cand am bagat in viteza sa se taie curentul instant. Am dat curent din nou si am tinut 5 minute accelerata si am plecat la drum. La prima oprire pe loc sa taiat curentul si a murit motorul. Am vrut sa repornesc si aceleasi simptome de baterie descarcata.
  Puteti sa imi spuneti in ce locuri gasesc masele pe caroserie. As vrea sa le verific. De altfel,daca aveti vreo idee care ar fi cauza…
  Multumesc!


  Sent from my iPhone using Tapatalk
  Last edited by hondatu; Yesterday, 18:43.
  Accord CL7 SSE 2.0 A/T
  Ex - Accord CN1 Executive 2.2

 • #2
  Salut, verifica integritatea si curata bine intai toate punctele de masa. 1- partea pasager in drept cu suportul motor 2- pe parte sofer ar trebuii sa fie sub cutie filtru aer intre caroserie si cutia de viteze 3- cablul principal inttre borna - si caroserie.
  Masoara tensiunea la bornele bateriei; cat ai? Apoi intre +bat si carcasa alternator, si puntele de masa de pe motorc/cutie. Masoara iesire +alternator cu -batt si punctele de masa de pe sasiu si motor/cutie. Daca la un cablu de masa ai diferenta mare intre cele 2 puncte ai cam gasit vinovatul.
  Cu auto pornit ar trebuii sa fie peste tot in jur de 13,5-14V.
  GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

  Comment


  • #3
   Mersi pentru indicatii, asta o sa fac!


   Sent from my iPhone using Tapatalk
   Accord CL7 SSE 2.0 A/T
   Ex - Accord CN1 Executive 2.2

   Comment


   • #4
    Salut, am verificat totul era ok, pana la urma problema era de la baterie care avea busita o celula si de acolo apareau simptomele..


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Accord CL7 SSE 2.0 A/T
    Ex - Accord CN1 Executive 2.2

    Comment

    Working...
    X