Problemă sistem keyless. Caut electrician auto.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problemă sistem keyless. Caut electrician auto.

    Salutare!

    Nu știu dacă am postat unde trebuie, rog un moderator să mute topicul dacă nu e bine.

    La Jazzul meu GK3 mi-a apărut de câteva luni în bord alerta din imaginea atașată. Prima dată am schimbat bateriile la telecomenzi (deși notificarea de baterie arată diferit), la fel face. M-am uitat puțin pe forumurile din afară și pe Youtube, am văzut cum au rezolvat alții problema și am decis să apelez la service, să nu îmi bag eu nasul.

    Am fost la Asko exact într-o zi în care nu a mai apărut notificarea. Au scos de pe mașină un A4 cu câteva coduri înregistrate în 4 ani, fără timestamp și extrem de sumare. Au ridicat din umeri, au zis că nu înțeleg logurile și nu stiu ce să îi facă (deși le am spus cum au rezolvat alții problema), au șters erorile și m-au trimis acasă. Problema a revenit la câteva ore. Am trimis 2 mailuri și am sunat de 5 ori pentru revenire în service, de 2 luni Asko nu mă mai bagă în seamă.

    Am fost la alt service, recomandat călduros de un amic, cu aceeași rezolvare: nu știm de unde este, am șters notificările din memorie, dacă mai apare reveniți. Două reporniri de mașină mai târziu eroarea a apărut.

    Apelez la experiența voastră pentru o recomandare de electrician auto care să aibă meticulozitatea să rezolve problema, nu doar să șteargă logurile.

    Vă mulțumesc anticipat.

  • #2
    exista un recall pe genratia ta pentru butonul start/stop . din ce am vazut pana acum majoritatea au probleme incepand cu 50-60 mii km



    Click image for larger version

Name:	pxl_20201212_020140173_85381c72bec309609a65f49cc26b04a957e48f79.jpg
Views:	123
Size:	39.8 KB
ID:	873449
    Touge is what we live for

    Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

    Comment


    • #3
      Aia am spus și eu, că nu este de la telecomandă. Dar cum și Asko și celălalt service au întrebat întâi dacă am schimbat bateria la telecomandă, mi-am închipuit că o să se găsească cineva sa întrebe asta si aici, așa că am zis sa lămuresc din prima.

      Comment


      • #4
        Din ce am inteles, trebuie demontat contactul de start/stop si curatat punctele de contact. Nu ar fi foarte complicat nici procesul de demontare.

        In rest, esti multumit de masina? De tinuta de drum, consum, ce poti spune? Sunt interesat si eu de un Jazz.

        Comment


        • #5
          Exact, în străinătate s-a rezolvat exact așa, dar în România oamenii se feresc să facă asta deoarece trebuie demontată unitatea media ca să ajungă în spatele butonului pentru a-l putea desface. Înțeleg reținerea asta la un service de cartier, dar când reprezentanța încearcă să evite reparația... Am sunat iar la Asko, după 2 luni în care nu m-au băgat în seamă, m-au programat pentru ianuarie. Sunt curios dacă și acum șterg logurile sau rezolvă problema.

          Jazzul e o mașină extrem de fun de condus, dar puțini o înțeleg, mai ales dacă nu au condus niciodată una. Are însă și minusuri modelul meu (GK3): conexiunea bluetooth în timpul convorbirii (ceilalți mă aud cu întreruperi), tableta cu Android 4, updateuri inexistente, niște funcții basic care nu există (de genul plierii oglinzilor la închiderea ușilor). Și mai are o problemă pe care cei de la Asko nu au rezolvat-o, au ridicat din umeri și apoi m-au ignorat: un scârțâit în dreptul punții față, care scoate niște sunete de cri-cri, enervante când conduci 2.000 km cu sunetul ăla. Mașina are 86.500 km până acum, în 4 ani.

          Comment

          Working...
          X