Problema inchidere centralizata Honda Civic EJ9

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Salut!
  Ar putea fi un fir al instalatiei de actionare a inchiderii/deschiderii sa dea la masa, poate o izolatie a cedat.
  Stiu, nu e usor de identificat, dar poti incepe in a cauta pe traseul firelor.
  Succes!
  O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

  Comment


  • #17
   Salut,
   1. verifica sa nu ai cablaj īntrerupt, mai ales īn zona de trecere īntre stālp și ușa sofer unde e manșonul de cauciuc. Cu ușa deschisă īmpinge lacătul de la broasca pe īnchis și īncercă să miști de cablaj, vezi dacă pleacă alarma și dacă răspunde la comenzi.
   2. Caută pe internet diagrama și poți verifica și punctele de masa daca ai și pierderi de comunicare cu celelalte module. Poți īncepe cu cablul principal masa de la baterie.
   Sau īncearcă să găsești un alt service care să facă o diagnoză corespunzătoare.
   Ai un print screen sau constatare de la codurile de eroare, presupun că banii pe oră de diagnoză i-ai platit.
   Poți īncerca sa schimbi și bateria dar atāt timp cāt mașina pornește ok chiar și după cāteva zile nu cred că are legătura, ce e după baterie nu este ok.
   GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

   Comment


   • #18
    Originally posted by Paul_alex View Post
    Salutare. Cine ma poate ajuta si pe mine? Am urmatoarea problema(civic 1.8 2008 executive): inchiderea centralizata are momente cand nu fuctioneaza- de obicei pe deschidere(merge cu cheia in usa). Intr-o zi mi s-a declansat singura alarma de perimetru interior....se oprea si pornea singura...am lasat-o fara borna peste noapte...s-a potolit. Am mers la honda...mi-au spus ca au mai multe erori pe tester(nu comunica cu ceasul de bord faza scurta inchiderea si semnalizarea)- lpersonal e pun pe seama bornei scoase...mi-au recomandat sa schimb bateria si daca e nevoie sa revin...nu cred ca se va rezolva din ce citesc pe forum. Bateria intr-adevar trebuie schimbata...am ocazional niste pierderi de tensiune la relanti ceea ce face sa oscileze turometeul..dar tot nu ar trebui sa am probleme cu inchiderea
    Ai verificat alternatorul? Mergi la honda sau un centru de schimb baterii sa iti verifice starea bateriei si a alternatorului. Eu as incepe de aici.
    Touge is what we live for

    Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

    Comment


    • #19
     Bateria mi s-a recomandat sa o schimb de la reprezentanta si o voi schimba(desi martorul de pe + arata ca e ok) de mansoanele din usa stanga si haion am tras..sunt etanse nu se declanseaza nimic...momentan nu am mai avut probleme de cand a stat peste noapte fara baterie. Revin cand ii dau de cap. Multumesc pentru ajutor colegii.

     Comment


     • #20
      Bateria e schimbata. Masina nu are absolut nimic in afara de probleme cu deschiderea din telecomanda -care uneori nu merge ,si erorile de lipsa comunicare modul inchidere usa stanga, faza scurta si unitate audio cu ceasul de bord...in plus nu stiu daca are vreo legatura e a 2 oara in 2 luni cand unitatea audio isi da singura reboot...ce pot sa fac in continuare ?

      Comment


      • #21
       Pe partea audio exista mai multe probleme comune la acest model. Gasesti foarte multe topicuri deschise pe aceasta tema atat pe forum cat pe grupul de facebook Hondafan. De asemenea, ai putea lua legatura cu Daniel Barbu care te-ar putea ajuta cu ambele probleme, atat in ceea ce priveste partea audio cat si cu inchiderea centralizata. Bafta!

       https://www.facebook.com/jDmElectronics/

       Comment

       Working...
       X