Camera marsarier Honda HRV 2017

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • dacliber
  replied
  Nu ma ocup de asa ceva decat ca si hobby, nu am timp si nici spatiu suficient deocamdata. Am dat doar un exemplu de ce as pune eu. Dar daca vand ceva ce am in acest caz comera DVR in oglinda retrovizoare de la YI cu tot cu camera marsarier kit complet cu card de mare viteza 64gb sau comand altceva mi se pare firesc sa si montez.
  Last edited by dacliber; 12-10-19, 12:41.

  Leave a comment:


 • cerevelu
  replied
  Exceptionale unitatile prezentate de Dvs. E bine de stiut ca avem la Timisoara un coleg care poate procura si monteaza asa ceva. Este la mii de ani lumina de unitatea Navi originala a Hondelor.
  Cred ca ar trebui sa puneti si pe rubrica https://hondafan.ro/forum/forum/mica...roti-accesorii ce faceti, cu siguranta multi de aici ar fi extrem de interesati.

  Leave a comment:


 • dacliber
  replied
  de ce e o problema?! poate cumpara oglinda retrovizoare cu/fara DVR si camera marsarier,. Sau ecrane separate speciale pentru camera care se monteaza la fel de usor si 1 milion de optiuni de tot felul. Mergi la profesionisti si o sa primesti sfaturi in functie de buget. Daca dai o fuga la Timisoara iti vand eu ce trebuie si ti-o si miontez. Eu as schimba tot playerul ca e foarte slab.
  https://www.sunnygoal.com/products/8...sh-2g-ddr3-ram
  https://www.joyingauto.eu/honda-hrv-...head-unit.html
  Last edited by dacliber; 12-10-19, 10:38.

  Leave a comment:


 • ro861
  replied
  Problema ta nu e camera, care e foarte ușor de gasit/montat, ci ecranul pe care sa proiectezi imaginea.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

  Leave a comment:


 • Cip181818
  started a topic Camera marsarier Honda HRV 2017

  Camera marsarier Honda HRV 2017

  Salut,

  Am o Honda HR-V 2017 Elegance doar cu senzori de parcare pe spate.As dori sa pun si acea camera marsarier prezenta la modele mai noi. E posibil asa ceva la versiunea curenta ? A mai incercat cineva ?
  Last edited by Cip181818; 12-10-19, 20:36.
Working...
X