Consumator misterios baterie Civic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consumator misterios baterie Civic

Salut! Incep direct: Am crezut ca am o problema cu bateria ea descarcandu-se.. am schimbat-o dar problemele nu au disparut.. dupa 2-3 zile de stat nemiscata masina problema aceeasi: nu mai are pic de curent in ea nici macar ceasul din bord nu mi l arata(acum cu bateria noua). Mi a montat cineva un ampermetru cu masina inchisa si imi arata clar ca am un consumator (ampermetrul arata 0.5). Acum trebuie sa gasesc acel consumator iar eu ma gandesc ca poate fi de la inchiderea centralizata.. Pentru ca inainte sa am prima data probleme cu bateria am avut o problema cu inchiderea centralizata adica eu am inchis masina doar manual nu din buton. Din buton nu mai merge pentru ca mi s a stricat incuietoarea la hayon. Poate fi consumatorul inchiderea centralizata? Alte modificari n am facut la masina pe partea electrica. Mersi!
    mihai1304
    Member
    Last edited by mihai1304; 29-11-13, 22:59.

scuze ca invii un topic atat de vechi, dar cum s-a rezolvat problema?

Comment

Intreb pt ca sunt un "nou" posesor de Civic "vechi" (2006, 1.8benzina), si am borna de "-" cu foarte multa sare pe ea, presupun ca undeva are si un consum mai mare.. Momentan motorul pleaca la prima cheie, dar nici nu as vrea sa am probleme cu el..

Comment

de multe ori am intalnit probleme cu modulul bluetooth

Comment

Working...
        X