Navigatie DVD Honda Romania

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Totusi, hartile astea noi din link-ul de mai sus, le-a probat cineva de pe forum pe CUx? Cei cu ecran negru au mai avut curaj sa le incerce?
    Ca stau cu alea vechi 3.90, daca ma gandesc mai bine.
    sigpic
    Accord CU3

Comment

• Cat a costat schimbarea unitatii?

Comment

• Între 160 - 250 Euro în funcție de prețul cerut de vânzător și abilitățile de negociator.
        '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Presupun ca pretul este pentru o unitate sh. Se gasesc la dezmembrari? Intreb de curiozitate pentru ca aici http://www.lingshondaparts.com/honda...0&block_05=hcr pretul este de 7500 euro.

Comment

• Evident că de la sh.
            '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• Pentru curiosi asa arata unitatea DVD de navigatie de pe Honda Accord CUx. Acum care e memoria NVRAM si cum o resetez ?

Be the change you wish to see in the world - Ghandi.
              Accord 2.4MT 2009

Comment

• Merg fara probleme.

Comment

• Care versiune/link mai exact?

Comment

• Ultimele din discuția de mai sus cele de pe google drive

Trimis de pe al meu X2_Soul_PRO folosind Tapatalk

Comment

• Originally posted by ady_uaic View Post
                      astea sunt ultimele, care functioneaza ok: link
                      astea dinoc
                      '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
                      Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• Pana la urma am gasit pe ebay o unitate de navigatie second (putin sub 200 euro) de la niste dezmembrari din Lituania. Azi a ajuns, am montat-o pe masina, acu scriu DVD ul sa o updatez la 3.A0 .
                        Nu am gasit inca prin Romania persoane care sa poata scrie memoria pe bancul de programare. In caz ca o sa gasesc candva tot cred ca unitatea veche poate fi reprogramata / softul copiat de pe o unitate functionala. Alpine ofera respectivele servicii pentru vreo 400 euro .
                        dorindark
                        Senior Member
                        Last edited by dorindark; 08-11-16, 20:10.
                        Accord 2.4MT 2009

Comment

• Salut prieteni!

Are cineva disponibil pentru o copie (nelegalizata, bineinteles...!) a discurilor Est si Vest pentru unitatea Navi, ma refer la ultimul update din anul 2016...?
                          Stiu ca au fost niste probleme cu softul descarcat de pe gpsunderground, dar totodata mai stiu ca unii au depasit situatia.

Eu am facut update in fiecare an, din 2012 incoace, dar anul asta am stat pe loc la varianta 2015, asteptand o rezolvare.
                          Astept o veste aici sau prin pm.

Multumesc.
                          O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Ai sursa cu cateva mesaje mai in urma si functioneaza

Trimis de pe al meu UMI_SUPER folosind Tapatalk

Comment

• Multumesc de sfat, dar as merge pe o versiune verificata. Just in case...

Originally posted by barbaneagra View Post
                              Ai sursa cu cateva mesaje mai in urma si functioneaza

Trimis de pe al meu UMI_SUPER folosind Tapatalk
                              O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Confirm ca cele de pe linkul de Google Drive de mai sus functioneaza pe un CU2 (efectiv am instalat East).
                                Accord 2.4MT 2009

Comment

Working...
                                X