Black Box sau camere de filmat in trafic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si de wifi am specificat mai sus, un model de viitor la Lukas, dar momentan nu au cu wifi, de aia am intrebat pe forum daca mai stie cineva ceva modele de incredere, mici/discrete, cu display/wifi, sa il pot lasa in masina fara sa bata la ochi/ sa tenteze pe cineva.

Ideal, eu as vrea multe camere cum au unele modele de la Volvo, cu afisare pe navigatia integrata a masinii, navigatia sa stie sa redea muzica, sa inregistreze traficul de la 2/4 camere(blackbox) si sa arate traseul GPS, toate in acelasi timp, fara delay.
    Ar fi interesanta si o navigatie GPS ventuza care sa inregistreze traficul (blackbox) in timp ce afiseaza traseul, fara delay.
    '12 Honda CR-V Executive 2.0 A/T, Gri
    Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

• Parerea mea e ca Prestigio 530 e tot ce iti trebuie. Am model ca al tau si mi s-a rupt si mie suportul. Luat tot de la evomag, nu l-am mai dus inapoi, l-am carpit cu o sarma, e perfect.
      Camera e mica, filmeaza decent, e ieftina, am uitat-o in masina montata de cateva ori, nu s-a atins nimeni de ea... probabil nu merita furata.
      De ce nu te uiti si la un 540 care pare sa aiba un suport mai bun.
      Spor(t)!
      '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDi Executive, Nighthawk Black Pearl

NU mai folositi luminile de ceata atunci cand nu trebuie!

Comment

• Gata, am hotarat, am comandat, astept livrarea de la emag, cica maine. Este vb de DVR Prestigio Multicam 575W, cu reducere 25%. Cand mi-ai zis, catalind, sa ma uit dupa 540, m-am uitat si la emag, si acum aveau oferta bogata de camere auto blackbox, iar asta mi-a sarit in ochi, pare mica si discreta, cum imi place . Raportez maine impresii despre camera.
        Ex: '05 Nissan Micra 1.4 benzina, '01 Ford Focus 1.6 A/T, '84 VW Passat, '84 Dacia 1310

Comment

• Victor, exact pe aia vreau sa mi-o iau si eu maine, din ce am vz pe youtube pare sa filmeze ok, pretul e decent.

Comment

• Ma bag si eu la spartul targului: dvr-urile Prestigio sunt relativ ok, dar la scurt timp dupa ce le-ai folosit, realizezi ca mare afacere nu ai facut: sunetul nu e ok, rezolutia nu grozava. Vicovation tf2+ chiar e scula, dar destul de scumpa.
            E foarte ok si dvr-ul lui Florin Cristea.
            My 2 cents...

Comment

• @vcl_75 - La urma urmei fiecare isi ia ce-i place si ce considera ca-l ajuta. Daca lui Victoras ii place facatura asta de la emag...DVR Prestigio Multicam 575W, si cu reducere 25%..oare de ce...???.....lasa-l sa o ia........ Asta o sa-ti cada din parbriz cu tot cu o bucata din el.......
              Mai zici de LUKAS ca e mare .....da asta ca e ditamai caru de reportaj. Lukas barem are prinderile alea elegante pt parbriz destul de discrete, e drept e mare camera in sine...tine cont ca are si GPS in ea ....etc..etc.
              Sa ne faci un review dupa ce o primesti si filmezi ceva cu ea.
              Oricum sa o stapanesti sanatos....tu stii ca eu glumesc mai tot timpul....
              FLORIN CRISTEA
              Senior Member
              Last edited by FLORIN CRISTEA; 18-07-14, 19:43.
              Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Originally posted by RaduPETRIA View Post
                Victor, exact pe aia vreau sa mi-o iau si eu maine, din ce am vz pe youtube pare sa filmeze ok, pretul e decent.
                Pe utube s-au postat filmari facute cu Lukas ...ca sa dea bine si pentru chinezaria DVR Prestigio Multicam 575W.....
                Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

• Voi de regula demontati camera sau o lasati on permanent ?
                  Eu unul nu am mai demonta-o de cand am cumparat-o (frig , canicula, a ramas acolo) ..
                  dinoc
                  Senior Member
                  Last edited by dinoc; 18-07-14, 20:37.

Comment

• @Florin Cristea: hahaha, deci eu laud Lukasu matale, ca face si drege si la final adaug si un etc, si mata te iei de mine si de 2G chinezi? Ne-ai vazut mai mici si te-ai luat de noi, asai? Si unde e mare chinezaria? Poate doar in poze, ca altfel e un pic mai mare decat negreala de sub unghie Lukas are 90x70x48, chinezaria are 55x55x29.

@dinoc: primeze 2-3 zile am luat-o din soclu si o bagam in torpedou, pe urma acolo in ventuza a ramas, si nu era asa mica ca Mini 0801.

De cazut, se mai intampla, ventuza se mai desprindea, dar aveam cablul infasurat dupa o ventuza de firma, pt telefon, asa ca nu cadea pana jos.

Comment

• Ok, ma gandeam doar daca este ok vis a vis de frig/caldura, altfel nu am griji ca nu atrage privirea (trebuie sa te uiti foarte atent in spatele oglinzii ca s-o observi).
                      Apropos de display, mie personal mi se pare util, pot enabla sunetul de ex. (de regula il tin pe mute) plus ca la o adica pot arata instant cuiva filmarea (ce faci de ex cu politia la o adica, "stati domnu' politist ca merg acasa si va fac un CD cu filmarea" ? )

Comment

• Asta e un mare avantaj cu vizionarea pe loc. Am sa mai incerc cu un card mai mic sa vedem daca il pot citi cu multimedia. Legat de temp la care functioneaza sunt gandite la temperaturi destul de cu plus si minus. N'am avut probleme. Camera sta in masina in suporturi..vara in cel de vara iarna in cel de vara sunt 2 buc cu , calitati aparte ale adezivului...sa nu ma trezesc cu ea ca pica cu tot cu suport.Zi-mi WIFI la Prestigio...cum se foloseste..???

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Comment

• Asta iarna nu am avut probleme cu camera, chiar ma bazam in perioada aia pe zapada/gheata sa ascunda camera, pe urma nu mi-a mai pasat, iar cand au fost calduri, nu am bagat de seama la camera, eram mereu grabit.
                          Referitor la aratat cuiva, exista si varianta cu scos cardul si bagat in telefon/tableta, dar e bine cu display, oricat de mic.
                          La modelul de-mi vine maine, prin WiFi se poate accesa filmarea cat si live, atat Android cat si IOS, dar mai sigur va spun dupa ce vine curierul si apuc sa o testez nitel .

Comment

• "prin WiFi se poate accesa filmarea cat si live, atat Android cat si IOS" asta da e o treaba...am un semn de intrebare cu IOS . Vedem dupa ce il primesti.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
                            FLORIN CRISTEA
                            Senior Member
                            Last edited by FLORIN CRISTEA; 19-07-14, 20:39.

Comment

• In final am comandat http://www.focalprice.com/ER1766B/GS...cle_Black.html
                              Va tin la curent cu filmari cand imi vine.

Comment

• Sunt incantat de camera, Prestigio 575w, e micuta, am ascuns-o langa suportul de telefon, are un display micut, 2 butoane si isi face treaba: inregistreaza pe FHD, nu m-a pasionat SHD.
                                De pe telefon cu Android/IoS poate fi administrat, se pot vedea inregistrarile sau Live, dar, nu lucreaza instant prin WiFi, e un delay. Am doua inregistrari (le face de 3 min automat, nu se poate seta), una dupa ploaie si la final se poate vedea curcubeul, si una la apus, cu soarele din fata.
                                Curcubeu
                                Apus
                                cvl_75
                                Senior Member
                                Last edited by cvl_75; 21-07-14, 10:20.

Comment

Working...
                                X