If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multumesc wolfydRG si dragostan, este bec simplu. la recomandarea colegului El_Hakim am descarcat si manualul si am aflat cum se inlocuieste. toate cele bune!
'07 BMW 330xd A/T
ex '07 Accord 2.0 A/T - Executive
Problema rezolvata la mine.
Manualul masinii zice sa schimbi becurile de pozitie pe la roti, scotand clipurile.
Eu cand am schimbat asa pe partea soferului am rupt vreo 2 clipsuri si am gasit mai greu unele aproape la fel.
Acum, am avut de schimbat pe partea pasagerului, dar conform datelor gasite pe hondafan, am efectuat operatiunea pe la motor.
gatul de la lichidul de parbriz culiseaza daca il impingi spre bordul masinii si iese, deci iti faci un pic de loc...
APoi, poti ajunge la soclul becului, care trebuie invartit un sfert de rotatie invers acelor de la ceas.
Eu nu reuseam sa-l prind bine ca sa invart, asa ca m-am folosit de un patent...cu grija sa nu deteriorez soclul becului.
Dupa ce invarti, se scoate usor afara, schimbi becul cu unul compatibil, apoi il pui la loc si invarti. Invartitul la loc s-a facut manual, nu a mai fost nevoie de patent.
Din cate am vazut acum, pe partea soferului e un pic mai usor ca e spatiu mai lejer.
Comment