Cum se schimba becul de pozitie la Honda Accord 05' 2.4 Executive?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Atata trebuia! Ma pun sa demontez masina )

Comment

Salutare, am un bec ars pe pozitie spate(stanga pe portbagaj). Aveti idee ce bec trebuie sa cumpar si cum il inlocuiesc?
      '07 BMW 330xd A/T
      ex '07 Accord 2.0 A/T - Executive

Comment

stie cineva raspunsul intrebarii de mai sus?
        '07 BMW 330xd A/T

Comment

Originally posted by crdavid View Post
          stie cineva raspunsul intrebarii de mai sus?
          No offence, dar scrie si arata in manual cum se schimba si ce tip este...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
          My cars:
          2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
          ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

non taken, dar nu cred ca sunt primul care adreseaza asemenea intrebari pe forum... daca nu poate nimeni sa impartaseasca, am sa caut in manual.
            '07 BMW 330xd A/T

Comment

Precizeaza care e din : http://www.lingshondaparts.com/honda...&block_03=3081
              Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

daca e unul din cele simple, fara dubla faza, este un bec clasic W5w, gasesti pe pozitiile fata acelasi bec.

daca e cu dublu filament e un W21W cu dubla faza.
                Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

multumesc wolfydRG si dragostan, este bec simplu. la recomandarea colegului El_Hakim am descarcat si manualul si am aflat cum se inlocuieste. toate cele bune!
                  '07 BMW 330xd A/T

Comment

Vezi la soclu, unele sunt T10 altele sunt T20. Identifica bine becul si compara-l cu ce soclu are in linkul pus de mine.
                    Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

Intrebare: Ca sa schimb becul de pozitie dreapta...cum scot clipsurile fara sa le rup?

Am mai schimbat o data pe stanga si atunci am rupt clipsurile....si greu am gasit apoi unele asemanatoare...

Comment

Problema rezolvata la mine.
                        Manualul masinii zice sa schimbi becurile de pozitie pe la roti, scotand clipurile.
                        Eu cand am schimbat asa pe partea soferului am rupt vreo 2 clipsuri si am gasit mai greu unele aproape la fel.

Acum, am avut de schimbat pe partea pasagerului, dar conform datelor gasite pe hondafan, am efectuat operatiunea pe la motor.
                        gatul de la lichidul de parbriz culiseaza daca il impingi spre bordul masinii si iese, deci iti faci un pic de loc...
                        APoi, poti ajunge la soclul becului, care trebuie invartit un sfert de rotatie invers acelor de la ceas.
                        Eu nu reuseam sa-l prind bine ca sa invart, asa ca m-am folosit de un patent...cu grija sa nu deteriorez soclul becului.
                        Dupa ce invarti, se scoate usor afara, schimbi becul cu unul compatibil, apoi il pui la loc si invarti. Invartitul la loc s-a facut manual, nu a mai fost nevoie de patent.
                        Din cate am vazut acum, pe partea soferului e un pic mai usor ca e spatiu mai lejer.

Job done!

Comment

Yep! Multumesc celui care a fost cu ideea...

Comment

Working...
                          X