Pompa servodirectie - Honda Accord

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pompa servodirectie - Honda Accord

  Buna ziua! Stie cineva de unde pot cumpara o Pompa servodirectie after market sau dezmembrari pentru Honda Accord Sedan, CL9, Type S, 6MT, Engine Type K24A3, VIN JHMCL95508C204557, 140kw, 190 hp, 2354 cm3, model 2008. De 2 spatamani caut pe net si gasesc doar OEM 56110RBBE01 si eu am nevoie de 56110RBBE02 - cu 2 la urma. Din cate am inteles pentru acest model Type S e un pic diferit si nu se potriveste. La fel si cu Conducta tur servodirectie (OEM 53713SDCA02), foarte greu de gasit... Am intrebat si la cativa producatori de piese aftermarket dar fara succes. Multumesc!
  Accord Type S 2.4 M/T

 • #2
  Din câte știu eu micile adăugiri la un cod oem precum în cazul de fata 2 în loc de 1 la sfârșitul codului înseamnă că piesa a primit o revizie și a devenit mai buna, s-a remediat un defect, o mica problema cu piesa anterioara deci codul oem nou ar trebui sa se potrivească fără probleme pe mașina ta. Sunt cazuri în care codul oem inițial nu se mai găseste în stocuri ci doar o revizie al lui deci trebuie sa meargă ceva. Mergi la un dealer sa îți confirme codul corect de care ai nevoie dacă nu ești sigur de ce ai găsit tu și dacă prețul lor este exagerat de mare te apuci și cauți la alți distribuitori. Sunt sigur ca o pompa originala noua are un preț destul de piperat, la dezmembrări încearcă la cei de la Hondadez-Volvodez cei din Fălticeni, dez.ro, olx, eventual la o persoana pe nume Marutzu din Craiova care se ocupa cu dezmembrări Honda, chiar am văzut la el un Type S la dezmembrări. Sau poți încerca o recondiționare cu piese oem pentru pompa ta, e și asta o varianta corecta dacă găsești pe cineva capabil sa ți-o facă.

  Comment


  • #3
   Multumesc pentru raspuns! Am vorbit la Honda service si din cate am inteles piesa cu codul vechi (cu 01 la urma) nu se potriveste. Eu am nevoie de 56110RBBE02.
   Pe Marutzu din Craiova cum il gasesc?
   Accord Type S 2.4 M/T

   Comment


   • #4
    Ai mesaj privat.

    Comment


    • #5
     Am rezolvat!
     Am fost la un alt service si am inteles ca Pompa servodirectie este buna si nu trebuie schimbata! Picura ulei doar conducta de tur la care am inlocuit furtunul hidraulic la o firma specializata in sertizari. M-a costat 90 de lei sertizarea in loc de 1500 lei conducta originala (after market nu se gaseste). Dupa testari am observat ca merge perfect, fara zgomot sau alte inconveniente cum am inteles ca au mai patit alti colegi de aici. Pentru cei din IASI, sertizarea am rezolvat-o la firma Hansa-Flex Romania, ii gasiti pe net.
     Accord Type S 2.4 M/T

     Comment

     Working...
     X