Multumesc frumos de ajutor. Daca e defect, incerc sa-l comand de pe cox. Eu totusi sper sa fie doar mufa sarita.
Intrebari/probleme diverse (care nu necesita topic separat)
Collapse
X
-
Sincer, cred că răspunsul pentru întrebăride genul ăsta îl poți afla destul de ușor, de pe internet. Dar, dacă vrei să căutăm noi pentru tine, poți primi răspunsuri ca cel dat deI'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Originally posted by LNT View PostEx: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
-
Se pare ca da, lichidulnde servo.
credeti ca e pompa defecta?
idee e ca eu am completat lichidul si am pus peste limita maxima( am pus ala full) ).. credeti ca asta ar fi problema?
https://imgur.com/a/4SYvGjH
Comment
-
Originally posted by bflorian View PostStie cineva unde sau cum imi pot repara singur pielea sintetica de pe suportul de mana? Intr-o parte s-a ros pe vreo 5-6 cmp iar in alta parte s-a exfoliat cam 10 cmp. In ambele cazuri vad suportul textil de dedesupt. Multumesc!Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Va salut! Am cautat pe forum inainte de a posta,dar nu am gasit nimic referitor la asta (sau nu stiu eu sa caut). As vrea sa stiu daca cunoaste cineva codul actuatorului de la usa pasagerului din fata pentru o Honda Accord CL7 2004 benzina 2.0. Gasesc pe net numai codul 72155-SDA-A01, care la o simpla cautare, ma duce numai pe siteuri de retail straine si imi arata ca este pentru usa soferului. Nu ma pricep sa caut mai in detaliu coduri de piese si ma intrebam daca a schimbat cineva piesa asta si mai stie ce cod are.
Comment
Comment