Problema turatie HONDA ACCORD CU2

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema turatie HONDA ACCORD CU2

  Salut,

  Am avut probleme cu electromotorul si ca sa ajung la el, a trebuit sa dau admisia/tubulutatura de admisie/clapeta de acceleratie jos.

  Dupa ce am dat admisia jos si montat totul inapoi( am curatat putin clapeta de acceleratie), masina se comporta dubios.

  La inceput statea la 1500 ture, cand mergeam si o scoteam pe liber, avea fluctuati de la 1000 la 1500

  Acum dupa 3-4 zile si 300-400km, masina cu clima pornita sta la 1000-1100 ture( turatia creste/scade in functie de cum porneste compresoru) adica daca compresoru e oprit 900-1000, daca porneste 1000-1100.

  Problema cea mai mare este ca atunci cand vreau sa merg constant, tin piciorul pe pedala fara sa il misc, si masina ajunge sa nu mai acclereze, te baga in bot(ca o frana de motor puternica si dupa accelereaza in timp foarte scurt( adica te smuceste). Iar daca las acceleratia se mai tureaza 1 secunda. Daca merg in treapta 1-2, si o las fara sa calc acceleratia deloc, merge ok.

  Nu am nici o eroare pe tester.

  Ce ar putea fii? Ca sa scot din ecuatie ca am scapari de aer pe la garnituri, am comandat garniturile admisie+ clapeta si ajung intr-o saptamana.

 • #2
  Salut, cred ca trebuie sa faci reinitializare a pozitiei clapetei de acceleratie. La sistemele DBW, de fiecare data cand modifici pozitia clapetei, trebuie repozitionata la valoarea nominala. Procedura sa face doar in service.

  Comment


  • #3
   Salut,

   Multumesc pentru raspuns, am facut si eu mai mult research si intradevar, trebuie reinitializata pozitia clapetei, resetat Idlee rpm si apoi asteptat sa invete noua pozitie idlee.

   Am gasit un tester honda HDS, dar e disponibil doar peste 1-2 saptamani si o sa il cumpar atunci si o sa revin cu update.

   Comment


   • #4
    Revin cu update, am resetat clapeta de acceleratie si acum e ok.
    Tester honda hds

    Comment

    Working...
    X