yobit yobit.net hitbtc digifinex
Hondafan - CR-V 2018- https://hondafan.ro/forum/ en Tue, 19 Nov 2019 06:33:52 GMT vBulletin 60 images/misc/rss.png Hondafan - CR-V 2018- https://hondafan.ro/forum/ John2010: ´19 Honda CR-V 2.0 HYBRID I-MMD (4X4), Executive, Modern Steel Metallic https://hondafan.ro/forum/forum/my-honda/my-cr-v/cr-v-2018/863729-john2010-%C2%B419-honda-cr-v-2-0-hybrid-i-mmd-4x4-executive-modern-steel-metallic Mon, 21 Oct 2019 07:22:05 GMT De aproximativ o lună am intrat în posesia jucăriei din titlu. Am așteptat un timp pentru a-mi face o impresie. Nu am reușit sa ies cu ea din București pentru un test pe distanță mai lungă, așa ca impresiile sunt strict în oraș. Pâna acum am aproximativ 400km.
Mașina a fost comandată în iunie, trebuia să vina în august. A întârziat aproximativ o lună. Overall experiența cu vânzătorul nu a fost una pozitivă, au fost destul de multe momente în care comunicarea nu a funcționat cum trebuie. A fost un moment în vară în care era să renunț și sa merg pe un Volvo XC60 - au fost oferte foarte bune. Eu am fost hotărât să iau mașina și asta a contat. Încă oscilez dacă era o idee mai buna sau nu.
Prețul a fost cel de listă la care s-au adăugat o reducere nesemnificativă, covorașele de cauciuc, tăvița de portbagaj și un tichet rabla.
Deocamdată ma obișnuiesc cu mașina, mai jos câteva impresii:
Pozitive:
- condusul este total relaxat, accelerează ușor, volanul e foarte moale
- îmi place cuplul instant
- finisajele sunt ok, peste Toyota RAV - părerea mea
- melodia SF exterioară e super
- suspensiile filtrează foarte bine
Negative:
- a venit cu o defecțiune la trapă, s-a rezolvat la revizia de o lună
- până acum consumul mediu este în jur de 8.5l/100 km în București. M-aș fi așteptat la mai puțin dar e acceptabil, poate mai scade după rodaj și după ce învăț eu să o conduc mai bine.
- zgomotul motorului la accelerație e foarte ciudat, încă nu m-am obișnuit cu el.
- mi se pare mai puțin sportivă în comparație cu 2.2-ul diesel de la Accord. Pare că are tendința de a merge cu viteză mai mică, poate datorită tentației de a merge cât mai mult electric, poate pentru că evit să aud motorul super accelerat.
- Android Auto-ul se blochează sau restartează câteodată. Pentru că țin telefonul pe tăvița de sub cotieră, Waze-ul e de foarte multe ori derutat cu privire la direcția de deplasare, mai ales când stau pe loc.
- sistemul audio e mult sub cel de la Accord
- dacă am setat o destinație, indicațiile insistă să apară și pe display-ul central, chiar dacă îl setez să îmi arate alte informații. Un workaround ar fi să folosesc head-up display-ul.

Atașez și 2 poze]]>
CR-V 2018- john2010 https://hondafan.ro/forum/forum/my-honda/my-cr-v/cr-v-2018/863729-john2010-%C2%B419-honda-cr-v-2-0-hybrid-i-mmd-4x4-executive-modern-steel-metallic