REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI Hondafan

Generalitati
Acest forum este guvernat de o serie de reguli clare, care trebuie respectate de catre toti membrii sai, din momentul in care se inregistreaza si isi creeaza un cont.
Inregistrarea nu este necesara pentru a citi mesajele postate de membrii deja inscrisi, ci doar pentru a avea acces la anumite sectiuni, pentru a putea raspunde la mesaje, a putea descarca fisiere sau a avea dreptul de a deschide noi topicuri de discutii.
Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea Hondafan
• Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
• Inregistrarea unui cont pe forumul www.hondafan.ro reprezinta acordul in legatura cu regulamentul mai jos mentionat.
• Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend/ban in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
• Cererea de accese, grade , privilegii pe forum este interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
• In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
• Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

Sectiunile forumului

Forumul Hondafan cuprinde mai multe sectiuni, care trebuie respectate ca atare, pentru usurinta citirii mesajelor postate.
1. Hondafan - The power of dreams
2. My Honda ( prezentarea modelelor detinute)
3. Aria tehnica ( informatii , intrebari probleme rezolvari)
4. Honda Automobile (Informatii , intrebari , descriere modele)
5. Lumea Auto & Moto ( stiri , concepte , lasari )
6. Mica Publicitate
7. Diverse ( discutii generale)
8. Site & Forum


Userii

Recomandari

sa respecte toate regulamentul de mai jos, in caz contrar administratorii si moderatorii Hondafan putand apela la sanctiuni, de la un simplu avertisment pana la stergerea contului si restrictionarea accesului, iar daca este cazul, la autoritatile competente potrivit legislatiei romane in vigoare
sa completeze cat mai multe campuri din profilul userului precum Locatia, Masina, ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti sau ce masina ai?"...
sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol" etc; de asemenea sa nu dea un raspuns doar pentru a scrie ceva, ci doar daca au cateva idei coerente si pertinente la subiect
daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala (quote) a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului
sa nu abuzeze de mesajele PM
sa nu posteze comentarii deplasate la adresa altor membrii si sa incerce sa ii ajute pe cei care nu cunosc anumite aspecte, chiar daca unele pot parea foarte "banale" si "simple"
sa respecte deciziile moderatorilor si sa nu le comenteze pe forumul public; pentru aceste probleme se va folosi PM (private message)
sa incerce sa creeze topicuri cat mai scurte si clare (a se evita topicuri confuze de genul "Am o problema. Cine ma poate ajuta?")
in cazul mesajelor postate de catre persoane juridice, sa obtina in prealabil acordul administratiei Hondafan
sa nu posteze topicuri in care sa explice de ce intentioneaza sa renunte la forumul Hondafan; aceasta este o alegere personala, fara relevanta pentru forum.
sa folosesca functia "report post" cu privire anumite postari/mesaje private/situatii/useri atunci cand este necesar.


1. Username/profil/avatar/semnatura

a. User name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista.
b. Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/obscene/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
c. Avatarul, semnatura si celelalte campuri nu trebuie sa faca publicitate sau sa sugereze acest lucru.

2. Deschiderea unui nou topic (thread)

a Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
b Folositi-va de 'Search' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
c Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
d Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.

Exemplu: Daca intampini greutati la schimbarea jantelor, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare jante" e mult mai usor ca cei care te pot ajuta sa iti gaseasca topicul rapid.

3. Limbajul

a Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea temporara pe forum
b Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
c Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare temporara sau permanenta de la caz la caz.
d Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
e Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.


4. Reguli de postare

a Off-topic/post-hunt/spam /flame
a.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
a.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.
a.3 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.


a.5 Flame : este interacțiunea ostilă și jignitoare intre utilizatori, care implică de multe ori utilizarea de injurii. Dar nu este obligatoriu ca jignirea sa fie prezenta prin cuvinte obscene , uneori nici macar nu se aduc acuze sau jigniri interlocutorului direct, ci este acuzată fără dovezi clare o terţă parte sau un serviciu, in scopul de a provoca flame printre sustinantorii acestora.

b Dublu-post
b.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
b.2 Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.

c Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa
c.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
c.2 Membrii ce incalca majoritate regulamentele pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.

d Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati.

5. Pirateria (warez)

a Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)
Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:
Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.
Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
Cererea sau publicarea de DLC-uri.
Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)

6.Reclama

a Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori/potential cumparatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea temporara sau permanenta a membrului.

Exemplu: Intrati pe cel mai tare magazin de piese
www.fana.ro care are cele mai mici preturi din romania!

b Nu este considerata reclama precizarea unor pagini/useri cu scop informativ.
Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze un telefon/masina iar alti membrii recomanda pagini/useri sau magazine online in domeniu.
c Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz,

Exemplu: Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click

7.Report

a Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
b Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.8. Interdictii

Pe forumul Hondafan urmatoarele activitati ale membrilor sunt strict interzise:
a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea pe o perioada de 15 de zile a contului principal.
b. atacul la persoana, jignirea , insultarea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
c. postarea de informatii, fisiere etc cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. Hondafan nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.
d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi
e. postarea aceluiasi mesaj sau postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversatie ("flood")
f. postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
g. scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, etc. Pentru a se face mai bine intelesi, userii pot folosi diacritice. (ţ, ş, etc)
h. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor
i. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc). Este interzisa postarea oricarui link din afara domeniului Hondafan in semnatura. In plus, este interzisa postarea de informatii ce pot fi considerate reclama.
j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web (sanctiunea este banarea imediata)
k. folosirea de proxy-uri anonime
l. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos ; in general este recomandat sa nu se ataseze nici un fel de fisier decat in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.
m. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.
n. colectarea oricarui gen de informatie indentificabila personal de la utilizatori sau membrii ai forumului
o. restrictionarea in orice mod a accesului altor membri la platformele de comunicatie puse la dispozitie de administratori prin intermediul forumului.
p. folosirea de mijloace ce blocheaza si/sau restrictioneaza contorizarea userilor, afisarea mesajelor comerciale sau a contentului original al forumului.
r. nu este permisa dubla postare, atunci cand userii vor sa adauge ceva, vor folosi optiunea 'edit' (valabila 24 h)
s. folosirea in semnatura a unor elemente (imagini, link-uri, etc) menite sa induca in eroare alti utilizatori ai forumului
t. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte ce implica sex, politica si religie
Hondafan isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia sa discretionara, incalca aceste prevederi, incluzand, fara a se limita la aceasta, indepartarea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau incetarea calitatii de membru a acestor persoane. In plus, in caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, Hondafan isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre autoritatile in masura sa aplice legea, acest fapt implicand inclusiv divulgarea catre aceste autoritati a datelor personale ale celor in cauza.
9. Regulamente pe sectiune
Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.

Regulamentul ariei Mica publicitate

Reguli de postare la Mica publicitate
Aceste reguli se aplica pentru orice persoana (vanzator sau cumparator) care posteaza in aceasta arie de pe forum.

a. Pentru a posta un anunt, trebuie sa aveti un minim de 25 posturi in cadrul forumului (aria offtopic nu se contorizeaza). Nu toleram post hunt 'goana pentru posturi'.
b. Titlul topicurilor deschise la Mica Publicitate va incepe obligatoriu cu "VAND", CUMPAR" sau "SCHIMB" in functie de situatie, urmat de obiectul tranzactiei.
c. Template obligatoriu pentru orice anunt specific ariei.
d. Topic obligatoriu deschis la aria feedback
e. Pentru orice anunt pretul si pozele sunt obligatorii cu produsul in cauza altfel va fi sters fara instiintare.
f. Pentru anunturi auto poze obligatorii : motor , interior , fata , spate , si lateralele masinii.

g. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport. Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date.
h.In cazul in care un vanzator are mai multe produse de vanzare din aceeasi categorie el trebuie sa le posteze pe toate intr-un singur topic.
i. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 4 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 4 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 4 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada pretul produsului. Orice abatere va fi sanctionata prin sistemul de warn al forumului.
j. Fiecare membru va avea maxim 3 topicuri (active) in cadrul acestei sectiuni. Incalcarea acestei regului va atrage stergerea celorlalte topicuri si suspendarea contului.
k. Daca initiatorului topicului i se adreseaza o intrebare si acesta nu raspunde la ea in maxim 7 zile, se considera ca nu-l mai intereseaza subiectul si atunci topicul va fi inchis.
l. Offtopicul si/sau recomandariile pentru produse/useri nu au ce cauta in cadrul topicurile de pe aria anunturi. Daca veti sa comunicati ceva puteti sa o faceti prin Mesageria Privata (PM) direct celor interesati .
m. Nu se accepta posturi de tipul "dincolo era mai ieftin" sau orice fel de comentariu legat de pret. Proprietarul anuntului e liber sa ceara pretul pe care il crede corect.
n. In cazul in care un topic de la Mica Publicitate este inchis sau este sters, initiatorul NU mai are dreptul sa deschida altul similar. Daca are nelamuriri le poate cere DOAR pe Private Messages de la un moderator/admin. Daca deschide un alt topic sau daca face un topic in care sa se planga, va fi sanctionat.
o. Nu se permit topicuri la sectiunea Mica Publicitate in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standard si cu alta culoare decat cea neagra. Se admite scrierea anumitor cuvinte cu bold sau italic pastrand fontul standard, dar nu se accepta ca intreg mesajul sa fie scris in acest mod.
o. Firmele care vor sa comercializeze produse in cadrul forumului hondafan sunt rugate sa contacteze adminul/moderatorul prin mesageria privata sau mail.
p. Orice anunt va fi aprobat in termen de 24 ore de la ora postarii lui initiale, va rugam nu postati acelasi anunt de mai multe ori.
q. Templateuri obligatorii specifice pentru ariile lor

copy , paste , completati .. Simplu!

Pentru anunturile Auto :

Marca/Model/An/Motorizare:
Feedback : ( link cu topicul deschis la aria feedback)
Stare ( conditia in care de afla pe o scara de la 1-10 , nou/utilizat):
Localitate:
Schimb Da/Nu:
Pret:
Contact:
Descriere:
Poze:Piese auto si non auto

Produs:
Feedback : ( link cu topicul deschis la aria feedback)
Localitate:
Stare ( conditia in care de afla pe o scara de la 1-10 , nou/utilizat)
Pret:
Contact:
Descriere:
Poze:


Dezmembrari :

Marca/model :
Feedback : ( link cu topicul deschis la aria feedback)
Localitate:
Contact :
Piese/Pret:
Poze:
10. Recomandari arie anunturi :

Acesta este un forum dedicat pasionatilor de Honda.
Forumul doreste sa-si ajute membrii sa-si cunosca si sa-si ingrijeasca cat mai bine masina.
Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Atat. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto. Vrem sa ne limitam doar la ce are legatura cu marca Honda.
Ca urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci de masini decat Honda nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate si in consecinta vor fi sterse.
Uneori au fost tolerate si unele anunturi adiacente, dar numai in masura in care erau ocazionale, nu constituiau o afacere in sine si nu exagerau prin repetitivitate. De asemenea, daca se ofera spre vanzare softuri de diagnoza auto sau alte softuri care nu au legatura cu auto trebuie precizat daca sunt oferite cu licenta. toate produsele care nu au licenta si sunt de domeniu piraterie vor fi sterse automat.
Ca urmare, echipa moderatoare va proceda la stergerea oricaror anunturi de la mica publicitate care nu sunt conforme cu cele de mai sus.
Cine doreste sa faca reclama comerciala in cadrul acestui forum este rugat sa contacteze administratorul forumului.Staff/Conducerea

11. Regulament pentru membri staff-ului (moderatori, supermoderatori , admini etc)

a Nici un membru din staff nu ii este permis sa instige sau sa incerce sa atace o persoana indiferent ca nu este sau este din staff-ul hondafan
b Nici un membru din staff nu ii este permis sa provoce o cearta sau un comportament neadevat .
c Nici un membru din staff nu ii este permis sa critice actiunile unui user sau unui membru din staff.
d Toate actiunile membrilor din staff-ul Hondafan.ro trebuie sa fie conform regulamentelor si argumentate fara explicati inutile.
e Orice vocabular inadecvat in care apar conflicte de opini precum "Nu ne dam interesul" "Nu sunt bagat in seama" "Du-te tare" "Ne salutam din mers" "Jigniri in ghilimele " " cuvinte precum "mapex" "mascarci" " sau alte cuvinte care nu trebuie sa existe in cadrul comunitatii , este pedepsit cu suspend 10 zile indiferent de gradul sau atributia lui din Comunitatea Hondafan.ro
f sa aiba o atitudine toleranta fata de utilizatori si sa-i ajute sa-si rezolve problemele fara a antrena vreun tip de disputa cu acestiasa inchida/stearga thread-urile doar cand acestea incalca flagrant regulamentul
g sa explice clar si argumentat motivul pentru care a fost inchis un thread, cand este cazul
h sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters posturile unui user
i sa nu abuzeze de thread-urile stiky. (importante)
j sa stearga orice post considerat offtopic
k sa curete orice post ce abunda in smilie-uri si sa atentioneze pe PM userul ce nu respecta regulamentul.
m sa stearga orice post ce contine reclame de orice fel (reclama - postarea de link-uri ce nu sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce nu au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc etc)
n sa avertizeze pe PM intotdeauna userii ce incalca regulamentul si sa propuna banarea acestora in cazul in care recidiveaza
sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial
o sa atentioneze pe PM userii ce au semnaturi/avatari/limbaj ce nu respecta regulamentul forumului.
p sa baneze fara avertizare userii ce injura
q sa propuna banarea userilor ce incalca repetat regulamentul
r sa propuna noi moderatori pe ariile deficitare si eliminarea moderatorilor ce nu isi duc la indeplinire indatoririle
s sa stearga fara avertizare thread-urile spam. (de genul "Cumpara viagra si.... etc) si sa baneze autorii acestora
t Obligatia principala este aceea de a se asigura de buna functionare a intregului forum in general.
u Moderatorii cat si supermoderatorii au dreptul de a atentiona userii cu privire la anumite situatii/postari, prin mesageria privata , acolo unde situatiile impun inainte de a aplica o sanctiune.

12. Masuri administrative/ Sanctiuni
Sistemul user infraction - puncte cumulative
De retinut, fiecare infraction are un anumit număr de puncte asociat, după cum urmează:

Durata ban
10 puncte - 1 luna
Ban permanent la a doua abatere


Observatii:

(R) = recidiva
Infraction-urile cu valoare de 3 , 6 , 10 puncte sunt cumulative. Perioada de expirare a punctelor cumulate: 6 luni
Infraction-urile sunt retroactive.
Ban-urile sunt aplicate si anulate automat.
Warning-urile sunt simple atentionari - ele nu au puncte asociate, dar se contorizeaza.
Fiecare user poate sa vada ce atentionari si / sau infraction-uri a primit în UserCP.Infractiuni Puncte
Limbaj necorespunzator/neadecvat 3
Abuz vizual ( CapsLock, culori,font etc) 3
Nerespectarea regulilor threadului 3
Up la mai putin de 4 zile 3
Off topic 3
Topicuri/postari multiple pe acelasi subiect 6
Flame 6
Atac la persoana 6
Post hunting 6
Reclama mascata 10
Publicitate/anunturi in afara ariilor dedicate 10
Injurii/insulte/ amenintari/ rasism/ piraterie 10
Clona Ban permanent
Spam/Refer links/Spam publicitar prin PM Ban permanent
Nerespectarea deciziilor administrative Ban permanent
13. Colaborari

In cazul in care considerati ca ati putea fi un bun moderator, puteti trimite oricand o propunere la suport. (@Hondafan.ro). Asteptam maxima seriozitate din partea voastra, deoarece munca de moderator nu este asa de simpla cum pare.

14. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.hondafan.ro, Hondafan nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.
Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Hondafan, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Hondafan nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.
Daca va considerati lezat de mesajele postate in Forum
In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Hondafan, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.
Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

15. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare de astazi (data/luna/anul) si poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile noi o impun. Este bine sa verificati aceasta pagina periodic.
Toti userii (indiferent de rang, vechime...etc) sunt rugati sa faca modificarile necesare in propriul profil pentru a intra in legalitate! Nu ne puneti in postura de a edita noi pentru ca nu o sa va placa.

Apreciem comportamentul si discutiile civilizate pe forum si dorim sa fie asa. Se presupune ca ai citit acest regulament si esti de acord cu el in cazul in care activezi pe forumul hondafan.ro
Orice sugestie este intotdeauna binevenita si luata in considerare.
Toate aceste reguli nu sunt pentru a restrictiona ci pentru a mentine un forum de calitate pentru toti posesorii Honda din Romania.
Va multumim pentru intelegere si va dorim sedere placuta!

Ne rezervam dreptul de a modifica sau a completa acest regulament fara a anunta cu toate ca acest lucru este putin probabil, politica forumului fiind de a promova legaturile intre utilizatori si conducerea acestuia. Astfel, in majoritatea cazurilor, veti fi anuntati de modificarile efectuate ce va pot afecta. Acest regulament poate fi completat (si/sau anumite sectiuni pot fi anulate) de catre eventualele regulamente individuale ale sectiunilor forumului. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.